Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie s nesmírně otravnou matkou a hlavní hrdinkou, která má celou dobu před nosem ideálního a milého chlapa a dává přednost arogantnímu, egoistickému a sobeckému chlapovi, který mi nepřišel ani trochu milý. A svůj velký omyl si, jak jinak, uvědomí až ve chvíli, kdy o ní ten ideální sympaťák ztrácí zájem. Některé americké romantické komedie mohou být zajímavé, originální, sympatické a neotřelé, tahla romantická komedie k nim však opravdu nepatří, nemá ani jedno z výše použitých synonym, a tak nemůže být divu, že u tohoto filmu jsem se převážně nudil, osud hlavní hrdinky mi byl vcelku lhostejný (říkal jsem si sám pro sebe, že když je tak blbá a nevidí, jak hodného chlapa má před sebou, tak jí to patří) a její matka byla opravdu zralá na odstřel. Pokud tahle komedie něčím zaujala, tak to bylo odlehčenými pasážemi, jejímiž aktéry byla sestra hlavní hrdinky (psycholožka) a její poněkud neurotický pacient, to byla jediná příležitost se u tohoto filmu zasmát, jinak zde bohuižel nic příliš pozitivního nevidím. Naštěstí ale hlavní hrdinka a její sestry byly sympatické a pohledné, takže aspoň na něco se v tomhle filmu dalo koukat. Zkrátka tenhle film je velkým zklamáním (a to jsem toho od něj příliš mnoho nečekal) a nemohu ho označit jinak než jako podprůměrný. Uděluji dvě hvězdy. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Dle jmen vytecne herecke obsazeni Vas primeje tesit se az si film pustite/podivate se na nej, ale az to udelate, kazdou dalsi minutou, kdy zjistujete, jak klisovite a pruhledne to cele je, se budete zoufale tesit na zaverecne titulky. Lauren Graham a Piper Perabo jsou na scene minimum casu, vse je v rezii otravne postavy Diane Keaton a puvabne Mandy Moore (ano, bude ve filmu 2x zpivat), k tomu snaha o lacine vtipky ala film typu Bulsit/Not Another Teen Movie a vyjde vam Not Romantic or Funny movie at all. ()

Reklama

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Moje dojmy: Diane Keaton se asi už nikdy nestane mojí oblíbenkyní. I tady mi přišla trapná. Mandy Moore celkem dospěla (i zkrásněla) a z mladé ušmudlané hvězdičky se stává prvotřídní zboží první jakosti. Lauren Graham je pořád solidní kus, škoda jen, že nedostala více prostoru. To ostatní je už jen zředěná a několikrát předdestilovaná komediální voda. ()

IBBY 

všechny recenze uživatele

...já asi opravdu nechápu pojem "romantická komedie"...romantika v podání pana L. a scénáristů je spíš histerie říznutá trapností a nějakou tou psychickou poruchou matky (závislost na dcerách) a co teprv chudák Milly ...napřed neuloví nic kloudného a pak tahá za nos hned dva rádobybezva chlápky...nechápu jak mohla celkem dobrá herečka jakou D.K je tak strašně jančit pitvořit se ječet šílet a vůbec nehrát...a taky nevím co by pro mě jako ženskou byla větší noční můra...mít takovou matku nebo takovou matkou být... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Můj čich, vyburcovaný starou láskou k Diane Keaton a Lehmannovým Rockerům, mě zradil. Máma a její dcery byly fešandy, stejně tak i ženiši, ale ječení, poryvy pláče a nosového smíchu, divoká gestikulace a přitroublá konverzace si moje srdce ani mozkové závity nezískaly. Takže: pokud kvalitní rodinný babinec, tak Hana a její sestry. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)
  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)

Reklama

Reklama