Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Oproti žánrově příbuzným australským snímkům je "Po stopách zabijáka" příjemně ozvláštněno zasazením do jedné z afrických občanských válek a až na přemíru filtrů disponuje slušnou kamerou, ale nechutná klišovitost postav (ústřední dvojice jako by sem spadla z letu Oceanic 815), hloupost jejich jednání, předvídatelný děj, až nečekaně otravný happyend a pohádkové, jako lev řvoucí monstrum, nadané gepardí rychlostí a opičí hbitostí sráží snímek hluboko do béčkových vod, odkud mu nepomůže Gustav velký, Malý ani Husák. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

První z ´07 trojice krokodýlích hororů a taky nejslabší. Primeval má sice na své straně ambicióznější prvky, než australští kolegové (Black Water, Rogue), všechny ale bolestně selhávají. Od sprintujícího 11 metrového krokodýla, který by svým chováním směle konkuroval všem potvorám z Jurského parku přes vojenské drama až po směšné charaktery. Viděl jsem dokument o Gustavovi a s jistotou mohu říct, že jediné z čeho tento film vychází ze skutečné události, byla ta klec. Kdyby Australané nenatočili výše zmíněné filmy, mohl by být Primeval jednooký král svého žánru, takhle je spíše odsouzen bez zájmu shnít ve své řece. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

na poli krokodilich horororv je tento fakt kvalita. Hoci sa prvu polku filmu len rozprava o krokdilovi a jeho vycinoch, divak sa nudit rozhodne nebude, lebo scenerie africkej prirody su proste uchvatne. A v druhej polke, ked sa ukaze samotny krokodil, tak posobi maximalne realne. Fajny horor o vrazdiacej faune..... 68 % ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, skvělá kamera/stříh, dobrý příběh, herecké výkony sou taky dobré a máto atmosféru. Peníze dou taky vidět možná někdo neumí ocenit filmy, ve kterých se dějí špatné věci v příběhu a všichni v tom vidí hned béčkové vody neuvědomují si, že je to účel tvůrce dostat film na vyšší úroveň. Co více napsat, dobrodružný „horor“ na který se příjemně kouká a někteří uživatelé csfd. Nahání jen body a hodnocení a nehledí na kvalitu svých činu. Prostě tací p…. Opravdu tento filmy není tak strašný jak se tu hodnotí. Nekritizuju komentáře/ kritizuju neuvážené hodnocení. Poměr komentáře/hodnocení je docela neúměrný. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Neodsudzujem filmy, kde sa nachádzajú trošku väčšie plazy, či už hady alebo krokodíly. Pri zapnutí tohoto filmu som sa bál jediného, že to bude found footage, kedže to malo byť o reportéroch v afrike, ale chvalabohu nebolo. Film v sebe pekne kríži dobrodružno hororovú časť a politickú časť. Krvou sa tu moc nešetrí a nie je problém, aby krokodíl zožral decko. Dosť mi vadil kameraman a jeho akože vtipné hlášky. Inak je film po technickej stránke perfektne urobený a preto 8 z 10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)
  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)

Reklama

Reklama