Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som to v TV v podnapitom stave, takže moje hodnotenie bude možno skreslené, ale to bol jeden z najhorších filmov s krokodílom aký som kedy videl. Efekty, nápady, absolútne o ničom. Z toho dôvodu nechápem tak slušné obsadenie, to celý rozpočet minuli na hercov? Asi áno, a tak aj vyzerá výsledok. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Oproti žánrově příbuzným australským snímkům je "Po stopách zabijáka" příjemně ozvláštněno zasazením do jedné z afrických občanských válek a až na přemíru filtrů disponuje slušnou kamerou, ale nechutná klišovitost postav (ústřední dvojice jako by sem spadla z letu Oceanic 815), hloupost jejich jednání, předvídatelný děj, až nečekaně otravný happyend a pohádkové, jako lev řvoucí monstrum, nadané gepardí rychlostí a opičí hbitostí sráží snímek hluboko do béčkových vod, odkud mu nepomůže Gustav velký, Malý ani Husák. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Monster hororů je v posledních letech naprosté minimum a těch kvalitních už vůbec ne a proto jsou fanoušci žánru spokojení za každý kousek, který se alespoň dá nazvat průměrným. A přesně takový je i snímek "Po stopách zabijáka", který je inspirován skutečným příběhem přerostlého a hodně hladového krokodýla, který se živý obyvateli Jižní Afriky již několik desetiletí. Film překvapivě funguje na poli budování atmosféry a minimálně ze začátku se mu to překvapivě daří. Krásné záběry na rozpálenou Afriku a úmrtí spíše mimo záběr ve stylu "Čelistí", protože minimální rozpočet se podepsal hlavně na úvodním zabijákovi, který je krutě počítačový a právě na to trpí druhá polovina filmu, která přechází do akčnější polohy a zybtek moc nezachraňují na nevýrazní až špatní herci. Přesto se jedná o koukatelnou a neurážející žánrovku, která fanoušky dokáže potěšit. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Největším plusem je, že kroukouš nevypadal jako nafukovací lehátko ve tvaru krokodýla, na kterým se růžový tlustý němci povalujou na českých plovárnách. Byl udělanej slušně. Jen ten příběh, logika, vývoj atd. Nejvíc mě pobavila scéna v níž krokouš pronásleduje černocha, kterej mu unikne a v zápětí musí znovu prchat, protože krokouš je na zemi mrštnější než ve vodě a je schopnej běhat nadzvukovou rychlostí. Navíc operuje i ve středozemí - dobrý ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem zas měl jednou něco puštěné jako kulisu. I tak mě tupost v jednání geroju amerikanskych (přesně řečeno scénáristova) dovedla tak zvednout ze židle, že jsem musel film vypnout. Po chvíli jsem to zase zapnul s tím, že když už, tak ten konec doklepu, ale bylo to nadoraz. Naprosto se míjím s logikou typu schováme se před krokodýlem v chýši v proudu řeky apod. K tomu přihodíme pár rádoby hlubokomyslných šamanových keců, skupinu typu muž s traumatem, černý hláškař, vnadná reportérka, místní chlapec se snem o zemi za velikou louží a samozřejmě teleportující se monstrum. Pche. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)

Reklama

Reklama