Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na tento horor jsem se docela těšil, ale dočkal jsem se filmu, který se mi celkově moc nelíbil. Atmosféra je občas dobrá, napívaných scén je dost, ale film na mě celkově nezapůsobil. Takový brutál jsem ve filmu zažil jen málokrát a opravdu nedoporučuji u toho večeřet. U trhání zubů radím aspoň vypnout zvuk. A taková scéna jak vyřídí ty dva chlapy a ženský upálí palici je na jednu stranu hodně dobrá a pouštěl jsem si ji asi 5x, ale nadruhou stranu to je něco tak extrémně zvráceného, že by se tomu měl člověk, který nezvládá takové SAW, raději velkým obloukem vyhnout, protože SAW je jen slabý odvar této řezničiny. Celý ten masakr by mi snad ani tak nevadil, i když byl hnaný do megaextrému, ale je velká škoda toho doslova (jak to říct slušně) dementního konce. To finále poslalo celý film do sraček. Někomu se pointa bude líbit, ale mě rozhodně ne. Ve filmu je taky pár divných nereálných momentů, které by se normálně v reálném životě nestaly. Náhody. Vinnie je teda vychytaný zabiják, ale jak ho znáte z jiných filmů, tak vám až tak megadobrý nepříjde. 45% ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek prozradím, že pokud očekáváte strašidelný, atmosférický a uvěřitelný horor v tradičním slova smyslu, tohle není pro vás. The Midnight Meat Train na mě spíš působilo jako pořádně krvavá komiksovka. Zřejmě to dělaly ty, někdy až příliš okaté, počítačové záběry, možná také časté překračování fyzikálních hranic (chvílemi jak Spiderman). Na druhou stranu příznivci klišé, ale především litrů (i když jen počítačové) krve si příjdou na své. Navíc se divákovi naskytne možnost vychutnat si do detailu opravdu kuriózní scény. Ani celková pointa není nijak hloupá (když se na to pořád dívám s nadsázkou). Jako bonus se tu objeví i trocha černého humoru (viz. scéna Oko), alespoň mně to humorné připadalo. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, jakou absurdní zápletku to mělo, jsem se docela solidně bavil. Ono se to totiž nebere zas tak vážně a Vinnie Jones tady s tou svojí kamenou držkou prostě válí. A Bradley Cooper je taky simpaťák, který nic nezkazí. Jenom ta krev byla na můj vkus místy až moc digitální, ale jinak brutalita i film docela solidní. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Je to nádherně vymazlené. Ústřední kladná postava je fotograf a film se dle toho chová - kamera si hraje s úhly, odrazy, svou polohou. Vizuálně film narazí až s prvními mordy ve vlaku. Nasnímané jsou stejně hravě, ba až fetišisticky, ale digitalita krvavých efektů tluče diváka do očí s celou armádou vykřičníků, což dojem z téměř dokonalého obrazu kazí. Kvality táhne nahoru i Vinnie Jones jako řezník, který maká na dva úvazky (haha). Závěr se dá víceméně očekávat, nicméně je přímo poplatný faktu, že film vznikl na motivy nepříliš dlouhé povídky (nečetl jsem - jde o stejnojmenný počin od Clive Barkera). Být součástí povídkového filmu a zkrátit stopáž o polovinu, dočkal by se tenhle krváček slušnějšího hodnocení. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Velké sklamanie. Niekedy gore nestačí. Midnight Meat Train mi nič okrem nadpriemerného gore nedal a len som pozeral kolko nelogických vecí sa dá do jedného filmu vopchať. Priemerné, občas nudné, ale koniec(i ked hrozne klišé a úplne odveci) trochu film zachránil. Námet fajn, ale to spracovanie je slabé. 65% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Pokud je všem zasvěceným vytrhnut jazyk, neměl by Mahogany (Vinnie Jones) v závěru pronést větu. (ČSFD)
  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)
  • Náhrdelník, který ve filmu nosí policejní důstojník má stejný symbol jako Mahagonův prsten. (Pumiiix)

Reklama

Reklama