Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

misterz 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, kde sa podarila navodiť výborná mysteriózna atmosféra, tá tu tvorí vlastne základ všetkého toho dobrého. Zaujímavá dejová linka hneď od začiatku začne dráždiť nadhodenými, tajomnými otázkami, ktoré nútia diváka nad príbehom premýšľať. Škoda len, že pointa súvisiaca osobitne s hlavným hrdinom, sa dá predpokladať už pomerne skoro. Gore bolo tiež na slušnej úrovni, v každom prípade som niečo tak krvavé v takejto hereckej zostave vôbec nečakal. Koniec však môj celkovo pozitívny dojem dosť naštrbil, rozuzlenie prišlo až moc rýchlo, ľahko a tak akosi nemastne-neslane, vzhľadom na predchádzajúci dej som čakal niečo šokujúcejšie a zaujímavejšie. Pohodlne nadpriemerný mysteriózny horor. 75/100 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Když člověk přijme skutečnost, že je to opravdu horror a že to točil Japonec, tak tomuto filmu odpustí občas celkem dost stupidní scénáristické kličky...tohle je prostě naprosto brutální (brutality ve filmu je, že by z toho jeden začal srát krev) audiovizuální náser. Navíc Vinnie Jones je badass motherfucker už od pohledu, takže jeho podání "butchy" jehož obživa je mu zároveň i koníčkem (no, i když...;) je až mrazivě věrohodné. Pro milovníky horroru naprostá povinnost! ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi brutální guláš z prostředí Newyorského metra, kde Vinnie Jones dělá z lidí psí žrádlo. Děj je krásně temný a plný kontrastu ocel-krev, což se mi velice líbilo. Nebýt těch přehnaně digitálních efektů (což ale nemění nic na faktu, že vraždy jsou opravdu prvotřídní) a místy trochu skřípající logiky, dal bych klidně pět hvězd. Ale i tak je to hodně dobrý krvák s dobrými herci a zajímavým koncem. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost milé překvapení. Téma sice není vůbec originální, je to směska mnoha filmů, která jsou dobře poslepena a drží pohromadě. Ryuhei Kitamura zvládnul akci na výbornou, je stylová a dost brutální a nechybí cool záběry a aby toho nebylo málo, tak dobře zvládá i atmosféru a napětí. Až do závěru jsem byl plný očekávání, jak se rozuzlí tajemno, který provází celý film. Naštěstí závěrečná pointa mě nijak nevadila a tak tento zábavný a drsný film, který mě utekl jak voda hodnotím 4 hvězdičky… ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To je jak muj splněnej sen, nejenže je Vinnie Jones naprosto nemilosrdnej vrahoun, v takový roli sem si ho přál vidět už delší dobu, ale ještě tam likviduje pasažéry metra parádním kladivem a nebo hákem jak pučeným od Candymana, jedině škoda, že tam taky nesundal nějakýho revizora, to by mi udělalo radost jak nic jinýho, ale nevadí, aspoň Tedovi Raimimu tam s tim kladivem vyklepne oči. Nicméně se ale zhruba od poloviny začne do děje cpát nereálná složka a začíná to být celkem kravina a konec to jen celý završí, ale jelikož to jsou i v tu dobu fakt děsný jatka, tak se to dá překousnout ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Náhrdelník, který ve filmu nosí policejní důstojník má stejný symbol jako Mahagonův prsten. (Pumiiix)
  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)
  • Původně měl režírovat Patrick Tatapoulos. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno