Reklama

Reklama

Než spolu mohli Belle a její milý začít "žít šťastně až do smrti", hodně se toho přihodilo! Nechte se unést zábavným dobrodružstvím jedné z Disneyho nejvtipnějších princezen a všech jejích začarovaných přátel. Jejich příběhy pokračují ve skvělém třetím pokračování - Kráska v kouzelném světě - které vychází z oskarového veledíla Kráska a zvíře (v roce 1991 získalo Oskara za nejlepší skladbu a nejlepší hudbu a nominaci na Oskara pro nejlepší snímek roku) z dílny Walta Disneyho. Vydejte se s Belle, jejím milým a jejich mnoha kamarády na cestu, na které se naučí, že láska, společné úsilí, odpuštění a přátelství mohou proměnit strašidelný zámek v palác, který je skutečně hodný krásné princezny. Vychutnejte si jedinečné bonusy, potkejte známé postavičky a poslechněte si oblíbené písničky v napínavém příběhu, který dokáže, že pravý poklad si nosí každý sám v sobě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele

Poviedková nadstavba klasického príbehu, ktorého jednotlivé príbehy so sebou príliš nesúvisia a pripomínajú tak skôr epizódy nejakého seriálu. Väčší priestor dostávajú ukecané postavičky zariadení hradu. Občas úsmevné, občas chaoticko-neurotické. Krásnu disneyovskú animáciu si to však z pôvodneho filmu ponechalo a pozerať sa na to určite dá. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V televizním Disney studiu bylo rozhodnuto, že se Kráska a zvíře vytěží na max. Vánoční speciál The Enchanted Christmas určitě nestačí, proto je potřeba vložit do původního příběhu další kapitoly. Tentokrát je nový direct-to-video "film" složený ze 4 povídek různé kvality. Logiku jsem přestala hledat už dávno, tentokrát jsem vyděšená k smrti zjištěním, že povídka Mrs. Potts' Party byla do tohoto zázraku vložena až zpětně. Původně byla součástí 4. pokračování Belle's Tales of Friendship. Kdyby šlo o nějaká volná pokračování o životě Belle a prince po jejich svatbě, neřeknu ani popel. Uměla bych si představit i situaci, kdy princ nebude dělat dobrotu a opět mu bude hrozit proměna zpět a Belle se bude muset snažit znovu zvrátit osud (to by byl klidně námět na celý film), určitě bych přežila i jednotlivé příběhy proměněných obyvatel zámku, případně dobrodružství ze života společných dětí Belle a prince (taková pokračování u Disneye také umí). Ale neustále rozšiřovat onu dobu, kdy Belle byla vězněm na zámku a vkládat do toho dramatu roztomilé mikro příběhy, to už je na mě moc. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Hodně zbytečná a dost infantilní snaha o odvyprávění dalších příhod Belly, Zvířete a obyvatel začarovaného zámku. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Já nechápu proč se u tak skvělých pohádek dělá vždy pokračování. Ano, je pravda, že někdy pokračování vyšlo, ale tohle k tomu rozhodně nepatří, nemá to nic zajímavého, příběh vůbec negraduje a chybí tomu to magické kouzlo, který měl první původní film. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Nevrlý sobecký agresor, který nesnáší všechno hezké (zvířata, květiny, oslavy, Vánoce),na zámku týrá bojácné služebnictvo a svou budoucí ženu. A to ve 4 v zásadě totožných moralizujících minipohádkách o přátelství, lásce a důvěře, ve kterých stačí říct "sorry" a všechno je zas "ok". ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ještě větší zbytečnost než díl o Vánocích. Proč Disney točí pokračování svých nejlepších pohádek s takovou kvalitou? K čemu to pak je? ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento snímok už fakt nemal nič spoločné s pôvodnou Disneyho rozprávkou. Na čo sa točia tieto zlátaniny, keď už v tej úvodnej časti sa vie, ako všetko dopadne a tieto takzvané pokračovania už naozaj neprinášajú nič nové a dokonca ani len posun v animačnej a vizuálnej úrovni. Podpriemerný animovaný snímok, aj napriek tomu, že to malo peknú atmosféru. 40 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství chytrého děvčete Belle,které se ocitne v zámeckém sídle prince proměněného v nestvůru...Za pomoci kouzelného zámeckého osazenstva se Belle naučí jednu podstatnou věc,,,,,a to,že láska vychází zevnitř...Závěr : Slušně ztvárněná Disneyovka,bez nějakých " kýčů " **** ()

Reklama

Reklama