Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Námet na nezaplatenie, škoda len spracovania, ktoré je skôr priemerné, aj keď tento fakt je do istej miery ospravedlniteľný tým, že ide o televízny projekt. A originalita našťastie prebíja aj mierne nedostatky v scenári a účinne pomáha dotvárať túto mimoriadne príjemnú trojdielnu mini-sériu. Môžem len odporučiť, verte, že niečo také sa tak skoro nenatočí. Vhodne zvolení herci, fantastická hudba a sľubne načrtnutá mytológia dokážu uspokojiť naplno a záverečná gradácia je proste bezchybná. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Výborný seriál, který Vás chytí hlavně svým neuvěřitelně originálním nápadem v podobě tajemného pokoje č.10 a magických předmětů, které jsou jeho součástí. Příběh je neuvěřitelně chytlavý a vtáhne do děje snad každého fandu dobrého seriálu. V dnešní době, kdy stále přibývají nové a nové seriály se už skutečně málo čeká originalita. To ale není případ Pokoje č.10. Spolu s Losty, Heroesy, Prison Breaky další lahůdková zaležitost pro všechny. ()

Reklama

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Povedený mysteriózní seriál. Dobrý úvod mě natěšil na pokračování, ale postupně mi přišlo, že kvalita upadala a i přes pouhých šest dílů byl seriál čím dál rozvláčnější. Doufal jsem, že děj bude gradovat ve finále se dozvíme co tomu předcházelo a uzavřou se všechny dějové linie, které podle mě zůstaly zbytečně opomíjeny a mohly být více rozvíjeny. Celý seriál se mohl více věnovat "předmětům" a méně hledání dcery. I přes tuto kritiku tohle dílko rozhodně stojí za to a já jsem možná zbytečně kritický, protože jsem po skvělém úvodu čekal víc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kým som si zvykol na (znova inú) koncepciu tejto mini-série, takmer som to nechal plávať, po dvoch 45-minútových častiach ma však film vtiahol do deja ako motelová izba priťahovala záujemcov o "predmety". Celý dej je celkom prijateľne bláznivý a seriózne šibnutý. Nápady sú niekedy naozaj strelené, ale sú divákovi podané so smrteľnou vážnosťou, dej je plný napätia, novátorských nápadov, zvratov a absolútna absencia naivných, či nelogických scén ma milo potešila. Najväčším tŕňom v oku bol však pre mňa herec Peter Krause. Ten chlap mi príde, akoby sa permanentne pri svojom hereckom výstupe podvedome uškŕňal a smial. Jednoducho taký bezstarostný chlapčenský výraz, ktorý ma neustále iritoval, pretože nezmizol z jeho tváre ani v scéne totálne tragickej, kde dokonca plakal. Ale inak takmer dokonalé. Záver som si predstavoval viac zauzlený. 85%. ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Co když existuje nějaké místo, třeba i obyčejný motelový pokoj, které dokáže změnit ten svět, který známe? Detektiv Joe Miller má od takového místa klíč a zjistí, že jsou věci, kterým prostě utéct nejde... vynikající a originální příběh vystřeluje Lost Room hodně vysoko a vynikající herecké výkony tento dojem jen umocňují... pro všechny scifisty a milovníky nadpřirozena asi povinnost. Pro nás, normální konzumenty, jenom příjemné zpestření v seriálovém rybníčku s neuvěřitelnou zápletkou, která ale v půlce trochu pokulhává a dýchá hodně ztěžka... proto čtyři hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama