Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

KLÍČ A HODINY: Po prvním díle jsem opravdu zvědav jak se to všechno bude dál vyvíjet. Geniální námět, který trošičku vykrádá Kingovu ságu Temná věž, konkrétněji Tři vyvolené, bohatě doplňují skvělé nápady a zakomponování (ne)obyčejných předmětů do děje. Tempo je trochu pomalejší, ale snesitelné, určitě jsem zvědav co bude dál.... Rád bych také poděkoval společnosti UPC za rozšíření programové nabídky o kanál AXN (díky tomu jsem se k LOST ROOM dostal). Jen tak dál :-). HŘEBEN A KRABIČKA: Heh, tak druhý díl je 2x tak lepší. Má mnohem větší spád a předměty jsou zajímavější. Peter Krause předvádí hodně dobrý výkon a působí mnohem líp než v první části. Tajemná atmosféra se skoro dá krájet a celá ta věc okolo pokoje číslo devět bere dech. No a ten konec... joj. Co je to za chlapa? :-) OKO A PRIMÁRNÍ PŘEDMĚT: Poslední část je rozhodně nejlepší. Pátrání po primárním předmětu se blíží ke svému konci, avšak opravdu nějáký existuje? Skončí to vůbec někdy? Závěr rozhodně nevyřešil všechno ač byl uspokojivý v rámci mini série. ZTRACENÝ POKOJ si nechal dveře otevřené k pokračování a přiznám se, že bych ho uvítal. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Kým som si zvykol na (znova inú) koncepciu tejto mini-série, takmer som to nechal plávať, po dvoch 45-minútových častiach ma však film vtiahol do deja ako motelová izba priťahovala záujemcov o "predmety". Celý dej je celkom prijateľne bláznivý a seriózne šibnutý. Nápady sú niekedy naozaj strelené, ale sú divákovi podané so smrteľnou vážnosťou, dej je plný napätia, novátorských nápadov, zvratov a absolútna absencia naivných, či nelogických scén ma milo potešila. Najväčším tŕňom v oku bol však pre mňa herec Peter Krause. Ten chlap mi príde, akoby sa permanentne pri svojom hereckom výstupe podvedome uškŕňal a smial. Jednoducho taký bezstarostný chlapčenský výraz, ktorý ma neustále iritoval, pretože nezmizol z jeho tváre ani v scéne totálne tragickej, kde dokonca plakal. Ale inak takmer dokonalé. Záver som si predstavoval viac zauzlený. 85%. ()

Reklama

humanbeing 

všechny recenze uživatele

I když The Lost Room úplně nespadá pod horror, horrorové prvky rozhodně má a v druhé části se najde několik momentů, o kterých se dá říct, že jsou pořádně strašidelné. Dalším důvodem pro horrorového fanouška proč se na The Lost Room podívat, je ten, že tvůrci mají režijní styl podobný Carpenterovi - nejlépe se to dá přirovnat k Big Trouble in Little China. Ve výsledku se jedná o senzaci, z mého pohledu zcela srovnatelnou s Firefly. Jediné, co Lost Roomu trochu ubírá na dokonalosti, je očividná televiznost - což se dá vzhledem ke spoustě pozitivům překousnout. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Na túto Kingovskú minisériu som narazil úplne náhodou. Pustil som si prvú časť a od úvodných minút som neveril vlastným očiam. Čakal som, skôr dúfal niečo stráviteľné, lebo Kingovky, napriek tomu a možno aj vďaka tomu, že ich mám rád, sa nestretávali často s dobrým filmovým prevedením na plátno. A ešte horšej kvality bývaly televízne tvorby, hlavne tie tradičné trojdielne, ktoré sa stávajú, alebo aj už sú akousi samozrejmosťou pre Kingove adaptácie. Dobre, dosť bolo omáčky, takže k veci. Televízny projekt Sci-fi Channelu ma úplne obaril. Niečo tak neskutočne strhujúce, napínavé a atmosferické na televíznej obrazovke už hodne dlho nebolo. Skĺbenie Kingovej geniality so scenáristickým a režijným televízným prevedením vyšlo po dlhom období na jedničku s hviezdičkou. Je to ako stretnutie dvoch priamok vo vesmíre. A aj keď v niektorých momentoch to smrdelo až prílišnou televíznosťou a niektoré otázky boli nezodpovedané, zásluhou spomenutého scenára a dobrých hereckých výkonov šlo o neuveriteľnú jazdu, pri ktorej som takmer nedýchal. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Detektiv Joe Miller je na zabití. Ale jedna věc se mu musí nechat. Když začne pátrat na vlastní pěst po původu tajemného pokoje číslo 10, věcí, které se zdají být obyčejné, ale mají neobyčejné schopnosti, máte o napětí postaráno. Skoro jedním dechem jsem to shlédl a líbilo se mi to ... až na pár věcí :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama