Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Othello 

všechny recenze uživatele

Renny nikdy nebyl zrovna režijní eso a jeho zabřednutí do vod béčkových krimi thrillerů je tak více než zasloužené. Vlastně mu to pod touhle střechou docela sluší. Škoda však, že do poměrně zajímavého scénáře někdo narval imbecilní linku s Jacksonovou dcerou, která fakt smrdí nudou a kýčem. A ty kecy o rodině byly už taky po nějaké době navíc. Kdyby se trochu více zapracovalo na bezvýchodnosti situace, dodalo trochu brutality (film se sice tváří hrozně odvázaně, ale neukáže nikdy nic, co by mohlo byť slabší jedince trochu šokovat) a nechat náladu hlavní postavy po celou stopáž jako na začátku filmu, mohlo to bých velmi příjemných 85 minut. Jo a nedá mi nezmínit se o konci, který je roztomile diskutabilní. Zvítězí v něm prakticky "ti špatní", ale je to podáno tak, že je to vlastně všechno v pořádku -) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kupodivu výbornej thriller, kterej si nehraje na žádný napínavosti, ale dokáže fakt výborně vybudovat celej příběh, kterej po většinu doby působí hodně originálně a dokáže zaujmout, krom toho Samuel L. Jackson a Ed Harris opět skvělý a Eva Mendes taková řešnička na tomhle filmu, druhá věc ale je, že konec je fakt hodně uspěchanej a k celkový propracovanosti příběhu moc nesedne, to už je taková celkem čekaná tuctovka, ale nějak mi to nevadilo ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem se bál jak bude vypadat spojení S.L. Jacksona a Eda Harrise, ale ukázalo se to neopodstatněné. Tito herci patří mezi špičku a ukázali, že stáří neznamená konec kariéry. Výborný kriminální film se zajímavou zápletkou a celkově koukatelným dějem. Určitě jsem se nenudil. Tento film všem vřele doporučuji ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, zatavený v celofánu s razítkem 90, sice kupí žánrová klišé v dokonalé pyramidě, ale jistota v podobě S.L. Jacksona a Eda Harrise neselhává a Renny Harlin připomíná, že svižně odsýpat může i jednoduché béčko. Sice to už není ten starý pardál, který bořil Washingtonské letiště a krmil chytré žraloky lidským masem, ale natočit uklízení marastu po vystřelené hlavě tak, aby to byla efektní podívaná… sakra, ten chlap mi udělal fakt radost. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ať vás ani nenapadne podívat se dolu na obsazení, na skvostné obsazení neuvěřitelně podprůměrné detektivky, kde lahodí oku solidní kamera a známé tváře!! Film neni špatně natočený, to snad Harlin ani neumí, v posledních několika letech, ale bere práci béčkovou a ke kloudnému scénaři (...kloudné akci... ) se ne a ne dohrabat!! Fandim mu, držim palce, zavírám oči, ale nadprůměr se ještě nekoná!! Scénaristická blamáž se všim všudy!! Jednou větou: Pěkný vizuál neni vše, dobří herci nestačí...co se asi pokazilo??...možná scénář bude mimo...!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama