Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

piserius odpad!

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se těšil na nový český film s názvem Zahradník. Jaké bylo mé zklamání po shlédnutí tohoto "filmu". Více než film je to spíše sračka. Myslím, že sračka je to pravé slovo, jelikož tento "první interaktivní horor" je horor v pravém slova smyslu. Ale horor, na který se nedá vůbec dodívat. Všem vřele nedoporučuju, protože takovou sračku jsem opravdu nikdy neviděl. P.S. Hádejte, kdo je vrahem? Správně vrahem je překvapivě zahradník. ()

Dadel odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film se honosí přízviskem interaktivní horor, ale je to jen žvást, tento film je spíš interaktivní tragikomedie nebo interaktivní sračka.....ba ne, dělám si srandu. Není to interaktivní sračka. Ten film totiž není vůbec interaktivní! Sice si zde můžete na čtyřech místech vybrat, jak má děj pokračovat, ale ve skutečnosti tím neovlivníte vůbec nic, celý děj je narýsován předem, a má pouze jeden konec. Tak třeba v první možnosti si můžete vybrat, jestli se skupinkou pojede do lesa Ben nebo Saša. Ať už si vyberete cokoli, bude děj ÚPLNĚ STEJNÝ. Dokonce většina záběrů bude ÚPLNĚ STEJNÁ, pouze ta hrstka zbývajících je natočena dvakrát - jednou s Benem, jednou se Sašou ( a dokonce ani tohle není udělané pořádně, protože jsem si všiml minimálně jednoho záběru, kde byl Saša, přestože by tam měl být Ben - Bystroň asi nestihl ten druhý natočit a doufal, že si toho nikdo nevšimne). Zbývající tři možnosti výběru jsou ještě více iluzorní - děj se pouze asi na jednu minutu rozdělí, a pak se zase spojí, a pokračuje dál ÚPLNĚ STEJNĚ. Neovlivníte nic, ti co mají umřít, umřou. Odhaduji, že tak 90% záběrů je identických pro všechny verze filmu a uvidíte je už při prvním shlédnutí.________ A i pokud necháme stranou neexistující interaktivitu, tak ani jako film to nestojí za nic. Příšerné herecké výkony, neexistující napětí, a především je to neuvěřitelně nnaattaahhoovvaannéé (udělat z pětiminutového námětu hodinový film není jen tak). Bystroni, netoč horory, a pokud možno netoč vůbec.______ A Sašu Nikitina zde ani umřít neuvidíte, čímž odpadá poslední důvod, proč si to půjčovat. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Interaktivní plevel, éééé pardon, film, kde ať si vyberete, co si vyberete stejně to bude nuda a dopadne to vlastně úplně stejně. Jedinej člověk, kterému můžete zachránit život je jeden ze dvou dacanů, kterého na začátku filmu škrtnete, že s Váma prostě na výlet nepojede. Vše ostatní neovlivníte a jen uvidíte jinou verzi nudného "masakru" . Zahradník sám o sobě kdyby pěstoval řepu, nebo sázel tulipány, tak by udělal lépe a možná by to i více bavilo než tohle veledílo pana Bystroně, který moc bystrosti v žánru hororu asi nepobral. Doporučuje jeden zahradník z deseti. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Byl to normální průměr a nezachránila to ani ta interaktivní možnost měnit děj, ono se tam toho ani moc neměnilo. Už ten začátek, kdy jeli naši !hrdinové" výletní lodí a vyhodili do Vltavy všechny mobili bylo dost divné. Pak noc strávená jen tak v tričkách pod širákem, to se jim také moc nepovedlo. A když už se něco jako, že dělo, tak to teprve začalo pořádně skřípat. Například: někdo Vás plácne lopatou po zádech, naloží na kolečko, poveze někam a Vy budete jen tak nehybně sedět a řvát, jako protržený, což Vám v té chvíli jistě dodá spoustu energie a Váš kamarád, v tomhle případě kamarádka bude šmírovat ze křoví až na místo, kde jsou částečně zasázení další Vaši kamarádi (kamarádky) do země a prosí o zabití. Vy je pak rýčem utlučete k smrti. Pak se rozhodnete zakřičet na "zahradníka" a on je asi tak tupý, že se ani neotočí a Vy mu můžete v klidu vrazit sekyru do zad (asi tak 5 cm) a on bez jakékoliv snahy spadne mrtvý na zem. No a světe div se za chvilku je opět živý. Opravdu paskvil, který se jen tak nevidí. ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

O nějakém M. Bystroňovi jsem až do nedávna neměl ani potuchy. Zahradníka jsem zaregistroval až po opravdu trapné a průhledné placené propagandě na jednom filmovém serveru. Nakonec jsem se ze zvědavosti přecejen rozhodl po Zahradníkovi sáhnout. A litoval jsem. Litoval jsem hořce. Filmy Marcela Bystroně spojují dvě věci. 1. Příšerní kvalita zpracování + hrozná kamera + opravdu špatní neherci + zoufalé scénáře. Stačí si jen projít recenze na jeho jediné dva celovečerní filmy a máte jasno. Ani to tu nemusím sám rozepisovat. Všechno v Zahradníkovi bylo opravdu hrozné. Jediným pozitivem je snad že to bylo krátké. 2. Ještě Bystroňovi filmy spojuje skupina pětihvězdičkových hodnotících na CSFD, kteří začali svoji činnost až koncem roku 2006 a samozřejmě veškeré Bystroňovi "výtvory" shodně ohodnotí nejvyšší známkou. A jelikož o nějakého Bystroně točícího příšerné komerční propadáky nejeví nikdo moc zájem tak se této skupině podařilo jeho velkodíla vytáhnout z odpadu k neuvěřitelným skreslujím 40 - 50%. já sám jsem se touto podbízivou, a průhlednou trapárnou velice dobře pobavil. Ježe samotné Bystroňovi filmy nejsou zábavné ani nechtěně. Jestli chce někdo vidět film, který je tak špatný až je dobrý ať třeba sáhne po osvědčených jako: Plan 9 from Outer Space nebo Necro Files, ale proboha jen né tohle! TAKŽE TÍMTO VŠECHNY VARUJI A DOPORUČUJI SE VŠEMU SPOUJENÉMU S MARCELEM BYSTRONĚM VELIKÝM OBLOUKÉM VYHNOUT !!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Zahradník byl natáčen na digitální kameru. (Halloween9)
  • Ve filmu bylo spotřebováno 30 litrů umělé krve a 7 kg prasečích vnitřností. (Halloween9)
  • Film vznikl na zakázku ze zahraničí. (Halloween9)

Reklama

Reklama