Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

zwera 

všechny recenze uživatele

V pohodě horůrek, nic náročného, celkem i sranda. Celé to beru jako recesi včetně traileru s "nejkontroverznějším režisérem". Jedna hvězda navíc, že to je jediný horor v tomto roce v české produkci. A to, co se mi nelíbí, není tak zásadní. Pro Ruut: Tvoje konstrukce je zajímavá, ale stejná kritéria u filmu Po hlavě do prdele splňuje i 90% hodnocení odpad. Tudíž to je na vodě. Pro Dadela: Na homepage Zahradníka máš teda super nabídku! Být tebou, vyhrnul bych si rukávy a šel bych do toho :))) ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Odpad. Tak tudy cesta ke světovosti českého hororu nepovede... A přesto tomuhle filmařskému omylu dávám jednu hvězdu (dal bych jen půl, ale to prý nejde). Kvůli zadostiučinění, že konečně někdo zmasakroval toho zpovykaného "vyvoleného" Sašu Nikitina ! A taky za ty romantické kytičky v dívčích očích...! A za to, jak se zahradník flegmaticky pomalu coural s tím kolečkem ... To bylo ze života :-) ()

Reklama

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

O nějakém M. Bystroňovi jsem až do nedávna neměl ani potuchy. Zahradníka jsem zaregistroval až po opravdu trapné a průhledné placené propagandě na jednom filmovém serveru. Nakonec jsem se ze zvědavosti přecejen rozhodl po Zahradníkovi sáhnout. A litoval jsem. Litoval jsem hořce. Filmy Marcela Bystroně spojují dvě věci. 1. Příšerní kvalita zpracování + hrozná kamera + opravdu špatní neherci + zoufalé scénáře. Stačí si jen projít recenze na jeho jediné dva celovečerní filmy a máte jasno. Ani to tu nemusím sám rozepisovat. Všechno v Zahradníkovi bylo opravdu hrozné. Jediným pozitivem je snad že to bylo krátké. 2. Ještě Bystroňovi filmy spojuje skupina pětihvězdičkových hodnotících na CSFD, kteří začali svoji činnost až koncem roku 2006 a samozřejmě veškeré Bystroňovi "výtvory" shodně ohodnotí nejvyšší známkou. A jelikož o nějakého Bystroně točícího příšerné komerční propadáky nejeví nikdo moc zájem tak se této skupině podařilo jeho velkodíla vytáhnout z odpadu k neuvěřitelným skreslujím 40 - 50%. já sám jsem se touto podbízivou, a průhlednou trapárnou velice dobře pobavil. Ježe samotné Bystroňovi filmy nejsou zábavné ani nechtěně. Jestli chce někdo vidět film, který je tak špatný až je dobrý ať třeba sáhne po osvědčených jako: Plan 9 from Outer Space nebo Necro Files, ale proboha jen né tohle! TAKŽE TÍMTO VŠECHNY VARUJI A DOPORUČUJI SE VŠEMU SPOUJENÉMU S MARCELEM BYSTRONĚM VELIKÝM OBLOUKÉM VYHNOUT !!! ()

Sandiego odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem zvolil špatnou kombinaci rozhodnutí, ale to, co mi nakonec "vyjelo" byla naprostá hrůza. Ne však v tom dobrém hororovém slova smyslu, ale ve smyslu kvalitativním. Zahradník se nedá označit ani za film, je to jen zmatená koláž, která spíše nudí než děsí. Snaha o vytvoření něčeho výjimečného se rozpadla Bystroňovi v rukou a pouhé mačkání tlačítek, který rozhodne o postavách, který nenávidím od první minuty a nejraději bych je poslal "do kytek" na jediné kliknutí zážitek nedělá. A stejně ty nejdůležitější věci se nakonec zvolily samy, což mě nas**** ze všeho nejvíc. NEVER MORE! ()

Linkyc odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah hlásá první interaktivní český film, a má pravdu. Při sledování má divák možnost vybrat si, jakým směrem se bude děj filmu dále ubírat. Předem ale varuju, ať už provedete jakýkoliv výběr, kvalita filmu se tím nijak nezmění. Respektive, nezlepší se. Matně si pamatuju, jak jsem si při sledování filmu říkal WTF. Nelze jinak, než ODPAD, takhle tedy ne. Jak vůbec může někoho napadnout natáčet interaktivní filmy, tohle nikdy nebude fungovat. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu bylo spotřebováno 30 litrů umělé krve a 7 kg prasečích vnitřností. (Halloween9)
  • Film vznikl na zakázku ze zahraničí. (Halloween9)

Reklama

Reklama