Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem od toho nějakou pořádnou řežbu, ale postupem času se to zvrtlo v místy dost nechutnou honičku za přežitím. Ze začátku jsem na to koukal a říkal si, že to přece jen nemusí být tak špatné. To, jak se vybírali zabijáci a potom, jak byli hozeni na ostrov a začal ten krvavý boj. Potom se ale tvůrci začali vyžívat v brutálních scénách a celkově tempo upadlo a bylo ticho až do konce, kde se zase ukázala jiskřička naděje. Celkově bych hodnotil dvěma hvězdami, ale dvojice Steve Austin a Vinnie Jones (ten obzvlášť) mě přemluvila, a nakonec teda za tři. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Akčák, který se snaží o myšlenkový přesah. Akce relativně dobře zvládnutá, no, na mě místy zbytečně surová. A místy (asi nechtěně), mírně komické. Austin je tu vcelku sympatický a Vinnie Jones mě vcelku překvapil, co za sadistickou svini si tu střihnul. Jednou stačilo, nápad je působivý, ale nijak zvlášť, aby se k filmu člověk chtěl vracet. 50 % ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dost připomínal Běžícího muže. Vinnie Jones je pašák a ikdyž vám možná budu připadat jako hajzl, fandil sem jemu. Steve Austin je obyčejná hora masa a to je vše. Po scénáristické stránce je film chabší, ale po stránce akcí je super. Ruční kamera mi vyhovuje pokud něco při soubojích vidím a tady sem viděl. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ostrov. Pár lidí, kteří se mají navzájem zabít a jen jeden může přežít. Něco podobného jsem už viděl. Od vynikajícího Battle Royalu, až po nudné Hunger Games. Tento film je naprosté béčko, jenže velmi zábavné bečko, kdy něco kolem 100 minut uteče jako voda. Je pravda ale, že první hodina mě opravdu bavila hodně. Po té hodině však tempo začalo značně upadat a tudíž i můj zájem. Vrcholem byl konec (přesná rána do helikoptéry), který je strašně debilní a řekl bych, že tvůrci nevěděli, jak film ukončit, tak něco narychlo vymysleli. Dalším problém jsou akční scény. Vzhledem k hodně roztřesené kameře nemá divák možnost něco pořádně vidět a tak jsem slyšel jen rány a občas jsem viděl komu ta rána padla. Mám rád drsné filmy, ale tohle bylo někdy až moc! Především scény obsahující násilí na ženách mě donutilo odvrátit hlavu. Steve Austin mě svým výkonem příliš neoslovil. Jeden výraz ve tváři, žádné emoce. To už na mě udělal lepší dojem wrestler John Cena. Nebýt té kamery a debilního konce šel bych možná i na 4*, takhle je to obyčejný průměr, na který se ještě někdy určitě podívám, protože se jedná o dobrou zábavnou akčňárnu! ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mělo to našlápnuto k dost dobrému filmu, aspoň první půl hodinku. Pak se to celé strašně moc (z)amerikanizovalo i na můj vkus. Je to sice béčko, ale se Stone Coldem Stevem Austinem sakra!!!!! A Vinnie Jones, jako ultimátní záporák, tvořili vážně supr duo. Action, action, action, ale víc nic. WWE still alive... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)
  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno