Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Britský režisér John Maybury (LÁSKA PROKLETÁ, SVĚRACÍ KAZAJKA) do svého nového snímku obsadil hereckou hvězdu Keiru Knightley, jejíž matka, Sharman MacDonald, je autorkou původní divadelní hry i scénáře. Příběh popisuje vztah známého waleského básníka Dylana Thomase (Matthew Rhys) se dvěma ženami - jeho maželkou Caitlin (Sienna Miller) a přítelkyní z dětství Verou Phillips (Keira Knightley), jejíž osud se však pojí s jiným mužem, Williamem Killickem (Cillian Murphy). Obě ženy jsou nespoutané, obě jsou okouzlující a obě po něm touží. Pro kterou z nich se rozhodne? (jjituska)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (132)

Webb 

všechny recenze uživatele

"Vlažně natočené nic" i tak by se dal shrnout Edge of Love. Herecky to ovšem vynahrazuje má oblíbená Keira Knightley, jenže to také sama nezachrání. Pomáhá jí tu sice Sienna Miller a Cillian Murphy, ale k lepšímu pocitu tu nepomohl ani dobrý scénář v takto ohraným a pro mě nezajímavým námětu. Pokud chcete vidět romantiku ve válečném kabátku s Keirou Knightley, raději sáhněte po daleko lepším a rok starším snímku Atonement. [5,5/10] ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Přišla ta neznámá, sdílet můj pokoj v domě. Byla tak divná, s šílenstvím ptačím, posedlá přišla se světlem šalebným skrz pružnou zeď, oblohou posetý a světlem jejích paží sťatý, já konečně teď vím, že beztrestně smím strpět ten pohled na hvězd závoj zlatý." - Z příběhu téměř baladického, protkávaného poezií Dylana Thomase s velmi silnými momenty jsem byla nadšená a nechápu tak nízké hodnocení ostatních. K tomu vynikající herecké výkony v čele s krásnou Keirou, s kterou souhlasím, že "život není jenom o slovíčkách a příbězích". A pro nás, pro většinu asi platí i slova Williama: "Vy všichni, co vy víte o válce........?". ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nevím, co pochválit dřív.. Dokonce ani nevím, koho pochválit dřív.. Keira Knightley byla nádherná a vynikající jako vždycky a Cillian Murphy se pomalu ale jistě stává mým velkým oblíbencem.. Je úžasný a hodně zvláštní :) Sienna Miller mě trošku překvapila, byla vážně fantastická.. Dále bych pochválila hudbu, příběh, ale především tu kameru!!! To byla nádhera! Ze všech záběrů by se daly udělat dokonale stylizované fotografie, opravdu pastva pro oči!!! Snad jen rozjezd byl pomalejší, ale jakmile jsem se do příběhu naplno vžila jsem se od něj nemohl odtrhnout.. Především po Cillianově návratu z války to opravdu stálo za to, on i Keira předvedli něco fantastického, ale to už se opakuji :) Jsem nadšená! ()

matt6 

všechny recenze uživatele

Mierne sklamanie prevláda z tohoto snímku. Celý film sa v podstate nič nedeje, prvá polovica sa strašne vlečie a druhá je trocha psycho dráma. Miestami ma to dosť nudilo. Technicky zvládnuté(to je v dnešnej dobe už samozrejmosť), dosť dobrý atraktívny vizuál. Film ťahajú hlavne herci, ktorý zahrali veľmi slušne. Hlavne Keira Knightley a Cillian Murphy sa mi pozdávali, svojimi výkonmi ma nesklamali. Táto herecká zostava je prinajmenšom zaujímavá. Od filmu som nedostal to čo som čakal. 60% ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Výborné obsazení, skvělé téma, výtvarná stránka nemá chybu....ale něco je špatně, místy se film neuvěřitelně vleče a dokonce mám podezření, že kdyby místo nádherné Keiry to hrála nějaká herečka, která lépe zvládá vyjádření vnitřních emocí, tak by to taky bylo o chlup lepší....Nicméně slavného básníka mi to přiblížilo naprosto realisticky ať už je to podle skutečnosti nebo ne... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

  • Scénáristka Sharman Macdonald napsala roli Caitlin na tělo Keiry Knightley, ale Keira se rozhodla pro roli Very. (Morien)

Reklama

Reklama