Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Můj medvídek Pú silně protestuje, aby se natáčeli filmy, kde má být (krásné stvoření) Grizzly vrahem. Po mém několikahodinovém utěšováním, se nechal přesvědčit, že film je jen film a můžou udělat vrahy i z motýlků. Proto mu nevadilo poslouchat, na dobrou noc, příběh o Grizzlým parku, z kterého byl nadšený jako jeho maminka, já. Do Bebe se zamiloval na první poslech a fandil jako každý správný méďa svému jmenovci (kterého si musí oblíbit nejen zoofil). A po krásném nočním snění se oba těšíme, až se zase někdy ke Grizzlýmu parku vrátíme, třeba za rok :o) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla naprostá ultradebilita, kterou stvořil naprosto neschopný režisér a scenárista v jednom Tom Skull. To jméno si musím zapamatovat, protože spatlal doslova vše, na co sáhl. Do národního parku vyslal partičku mladistvých delikventů, sestavenou z výstavních blbek, frajírků nebo loserů, vykonat veřejně prospěšné práce. Není mně známo, proč tam s nimi poslal i nebezpečného uprchlého trestance, který než se stačil rozkoukat, byl rozsápán medvědem. Pak už ovšem film bez špetky hororové atmosféry vrší jednu stupiditu za druhou a není vůbec jisté, zda režisér z toho chtěl mít komedii anebo horor, ale ani jeden žánr se nedostavil v plné polní. Ve filmu hlavně dominuje debilita, například scéna, ve které si celkem normálně vypadající dívka splete skunka s kočkou, myslím hovoří za vše. Emily Foxler však roli vymaštěné brunety příliš přehrávala a měla ji přenechat své blond kolegyni Julii Skon, která by si s ní možná poradila lépe. Ve stupiditě se režisér vyžívá až neúměrně, ale kdyby alespoň uměl schopně režírovat, ale ani tuhle činnost nezvládá. Závěrečné medvědovo vražedné běsnění jako by vypadlo z nějaké parodie, a to přijde ještě neúnavný režisér se závěrečnou scénou, ve které rozzuřený medvěd rozsápe dívce prso a z něho vypadne silikon. Ne, opravdu tenhle film ani není možné hodit do odpadu, protože kdyby blbost kvetla, tak tenhle film je samý květ. Jedině snad hudební doprovod byl k filmu milosrdný a něco do sebe měla i závěrečná ironická pointa vysvětlující, za jakým účelem byl medvěd vycvičen, ale to je zatraceně málo. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tom Skull by podle mě byl schopný v lepších podmínkách natočit povedený horor. Jeho kamera a zachycení přírody, pohledy zpoza křoví a jiných úkrytu a celkově vizuály jsou dobré. Horší jsou už samozřejmě herci, i když se třeba budou dívkám kluci líbit – hrát neumí – to samé platí i o děvčatech – hrozně přehrávají – všemu nahazuje korunu hrozný scénář. Nejlepší byla Bebe a její „barbie demence“ ovšem na konci…..Film má opravdu hodně chyb, zbytečné zapojení sériového vraha, příběh se pomalu rozjíždí a solidní tempo chytne snad až v poslední 20minutovce. Gore efekty jsou v nejlepším průměrné, scéna s maskotem medvěda je jasně nejlepší, další už jsou spíše trapné než hrůzu nahánějící! Souboje s grizzlym se TAKÉ nepovedly a vypadají hodně uměle….4/10* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl hodně zábavný film. Ani chvilku jsem se nenudil, pořád mě něco bavilo. Postavy tak zábavně přitroublé, ranger Bob skvěle napsaný a ještě lépe odehraný. Nakonec i té krve, ač se to zpočátku nezdálo a přivádělo na mysl lehké zklamání, bylo dost. Ten ironický nadhled, eruptující závěrečnou scénkou. Zajímavá hudba, parádní příroda, velmi slušné záběry zvířat. Prostě nečekaně poměrně zajímavý a povedený film. 3,5* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Možná, že šel...uááá!" „Teď ho žere...už ho neslyším." Skupina mladých delikventů odjíždí do přírodního parku uklízet odpadky. Na místo je doveze odsouzený uprchlý vrah, což nikdo ze zúčastněných jaksi neví. V lese ovšem číhá něco děsivějšího -vlci, medvěd a pozor: skunk není kočka! Povedené titulky a pak už návštěva parku v čase podzimu, kdy stromy září barvami - poetické. Vůbec příroda je zde krásná a mohlo jí být více. Postavy jsou samozřejmě idiotské, ale o to ani nejde. Správný fanoušek stejně čeká až na čas krmení. Toho se samozřejmě dočká, byť kamera mohla být více přítomna ve vrcholných momentech útoků a žranice. Od osmdesátkových filmů, kterým se tenhle počin podobá, se film liší absencí nahoty, byť příležitosti by byly... Jistě, současný divák ji v době internetu lehce oželí, ale zpestřením by byla. Dojde na utržené ruce, nohy, hlavy i střeva ven. V závěru se divák dozví odpověď na jednu z klíčových otázek, zda Bebe má silikonky, či nikoliv. „Já jsem dobrej medvěd, hele! Uááá!" Svist. Šplouch. Plesk. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama