Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Síla... Tento film mě zajímal vpodstatě jen díky Christině Ricci, kterou mám moc rád... jako blondýna mi tu bohužel moc nesedla, ale jinak předvedla solidní herectví... Film samotný je to tedy hodně divný, po většinu času jsem měl lehce nepříjemné pocity, postupně je navozovalo téma, hudba, vývoj událostí... a asi nejvíce mě zaujala plesová scéna... celý film bych mohl označit jako "awkward". ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Mělo to být možná americky dojemné, je to jen americké. Jako podle stokrát osvědčené šablony hollywoodského příběhu. Bohužel Christina Ricci místo aby poutala pozornost, po celou tu dlouhou dobu spíše iritovala. A o některých scénách se dalo pochybovat, zda jsou ještě míněny vážně nebo děj přechází plynule do jakéhosi snu. Hvězdičku si dám jen proto, že jsem do konce filmu vážně neusnul. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Největším problémem filmu je jeho neuvěřitelnost. Celkově mi to totiž připadalo, s vyjímkou Brendy Blethyn, naprosto nevhodně obsazené a přestože je Ricciovka mou oblíbenkyní, nedokázala svou proměnu z nafrňený vysokoškolandy do uvědomilé citlivky s velkým srdcem podat tak, abych jí to žrala. Takže film, který mi při daném tématu připadal zbytečně dlouhý (ačkoli né vyloženě zdlouhavý) a který je jen stěží uvěřitelně podaný. On bude asi problém i v tom, že se tvůrci do poslední chvíle nerozhodli, jestli je jim bližší černá komedie, nebo citlivé drama. PS: Do třetí hvězdy to dotáhl účes Dominique Swain, kterej byl tak příšernej, že jsem z něj nedokázala spustit oči. ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Tady vidíte, že láska může být opravdu všude. Rozdíly jsou jen výmluvy. Pumpkin je dokonale ztvárněn, i já jsem se po shlédnutí filmu do něj okamžitě zamilovala :). Christina Ricci jako vždy úžasná, zde jako zmatená,ale hrozně milá. Na film bych se dokázala dívat denně. Hudba se k filmu naprosto hodí, zní mi v hlavě dodnes. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem si tenhle film pustila v telce a ač neplánovaně jsem se začala koukat.Zezačátku to vypadalo jako jedna z mnoha komédijí ze střední školy až asi v pulce jsem se začala rozčilovat.Né nad tím že jsem si sedla k takovému filmu,začala jsem se rozčilovat nad sobectvím,povrchností a tím jak lidi dokážou být zlí.Vím je to jenom film ale každý film z něčeho pramení a i když tohle bralo hodně lidí jako nadsázku takové věci jsou ve světě na denním pořádku a i když filmaři za každou cenu nacpali do konce filmu happyend dobrý pocit jsem z toho teda neměla žádný. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama