Reklama

Reklama

Život podle Dana

  • USA Dan in Real Life (více)
Trailer

Dan zůstal na výchovu pubertálních dcer sám. Až jednoho dne potkal v knihovně Marii... Dan in real life je úsměvná komedie, kterou napsal sám život. Dan (Steve Carell) píše sloupek do novin, ve kterém radí druhým, jak si nejlépe uspořádat rodinný život. Jeho vlastní tři dcery mu dospívají před očima a on se jim snaží být dobrým otcem i matkou zároveň. Jeho osobní život zůstal od smrti jeho ženy unášen v proudu malých i větších starostí. Jednoho dne se však něco změní. V knihkupectví potká Marii (Juliette Binoche) která ho na první pohled něčím zaujme. Sympatie jsou vzájemné a šťastnému happy endu stojí v cestě už jen Danův bratr Mitch, se kterým Marie čerstvě chodí. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (384)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Odpočinková záležitost, která mi ale celá připadala tak nějak nedotažená a o něco ochuzená, prostě jsem nedokázala uvěřit, že by se do sebe Steve s Juliette za tak krátkou dobu tak strašně zamilovali, aniž by se mezi nimi cokoli zásadního odehrálo. Civilní Juliette se mi líbila, ale zásadní scéna filmu mě zanechala na rozpacích, to Juliette opravdu tak zvlhly spoďáry z toho, že jí Steve vyznal lásku tím nejfalešnějším zpěvem, jaký jsem měla v poslední době čest slyšet (Superstar nesleduju)? Asi to mělo být dojímavé, či humorné, ale mě ta scéna spíš nutila schovávat hlavu pod polštář, jak mi bylo za oba hrdiny trapně.... Jináč se ale rozhodně jedná o lepší průměr, u kterého jsem se párkrát od srdce zasmála a v němž považuji za vrchol Emily Blunt a její uchvatné kroucení zadkem. Já být v tu chvíli Juliette, vykašlu se na všechny chlapy a bez váhání beru tuhle dancing queen. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemné překvapení na začátek roku. Steve Carell si po Božském Evanovi napravuje reputaci a září v tomto rodinném dramatu s jemným humorem. Všechno to funguje a vyvolává přesně ty pocity jaké má. Možná jenom že vztahu s dcerami bylo dáno trochu míň prostoru Juliette Binoche je úžasná a Dane Cook mě čím dál víc překvapuje. Jeden z filmů, které vás v každé situaci zaručeně potěší. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Dan in Real Life je sympatická komedie se skvělým a hlavně sympatickým hereckým obsazením. Snímků na tohle téma bylo natočeno už spousta, ale Život podle Dana se narozdíl od jiných vyznačuje nevulgárním a inteligentním humorem. Mám rád tyhle sympatické snímky, které si na nic nehrají a přitom člověka pobaví a zaujme více než Holywoodské slaďáky s Jennifer Aniston a Butlerem ... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který rozesměje i pohladí, a jehož inteligentní scénář nezneužívá romantickou zápletku k citovému vydírání, což je rozhodně jeden z největších Danových plusových bodů. Skvělý Steve Carell, kouzelná Juliette Binoche, tři dcerky, z nichž ani jedna není nesympatická nebo jinak otravná... No, to jsem koukal, co všechno se může stát během obyčejné rodinné sleziny. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Prijemna romanticka rodinna komedia. Chvilkami to bolo trosku zdlhave, ale Steve Carell, ktory si u mna ziskava stale viac sympatii zachranil vsetko, co sa dalo. Neocakavajte blaznivu komediu len kvoli Carellovi, je to skor zo zivota... 02.04.2008 ________ Steve Carell - (Dan) +++ Juliette Binoche - (Marie) +++ Dane Cook - (Mitch) +++ Alison Pill - (Jane) +++ Brittany Robertson - (Cara) +++ Marlene Lawston - (Lilly) +++ Diane Wiest - (Nana) +++ John Mahoney - (Poppy) +++ Amy Ryan - (Eileen) +++ Emily Blunt - (Ruthie Draper) +++ Hudba: Sondre Lerche +++ (Videl v kine 01.04.2008) +++ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Ústřední rodina celého filmu se jmenuje Burnsovi, stejně jako v předchozím počinu Petera Hedgese Večeře s April. (c.tucker)
  • V jedné scéně má na sobě Marie triko s nápisem „Oak Park.“ John Mahoney žil mnoho let v Oak Park. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku a na Rhode Islandu (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama