Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (58)

Mangano 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Supermana, viděl jsem Superdívku a teď jsem viděl i Superpsa. Už se nemůžu dočkat na snímky jako Superpapež, Superkoala nebo Superkondom. Musím ale říct, že Superpes je pořád několikanásobně lepší superhrdina než Superdívka, takže svoje klady to má, i když nejlepší na tomhle filmu stejně zůstává ten starej vypelichanej policejní pes Belushi. Na druhou stranu to "vypelichanej" jen v úvozovkách. Zdá se mi to, nebo má víc vlasů než v osmdesátkách... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $43,760,605Tržby Celosvetovo $65,270,477Tržby za predaj DVD v USA $38,504,455 //počet predaných kusov 2,026,384║ Klasicky nevýrazný Disney poslednej doby, kopírujúci v tomto prípade mýtus ako je Superman ale takmer nič nedokáže z tejto témy využiť a tým sa stráca celý projekt v nevýraznosti, moc to pripomína v niektorých úsekoch film The Shaggy Dog(2006)/50%/ s Timom Allenom. Kde sa tu stratila aspoň aká taká vtipnosť? Tu sa jej fakt nedočkáte, že by úplny úpadok rodinných filmov. /35%/ ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Underdog v angličtině, v češtině superpes, kterému říkají čistič. A děti si pak lámou hlavy co je co…. Pes, který mluví a má díky koupeli s zázračné kapalině superschopností a zachraňuje svět. Proti němu stojí vědec, který kapalinu vynalezl a chce ovládnout svět. No vědec? Spíš zlý skřítek, který kdysi dávno působil jako jeden z mnoha klíčníků v pevnosti Boyard... I když mi filmy z mluvícími zvířaty nevadí, tak myslím, že tento pokus se dá označit jako naprostá chujovina..... Bígl je sympaťák a tak dám jednu hvězdu.... ()

baXter 

všechny recenze uživatele

"Dogfish" :D Uderdog je proste psi superhrdina ktery ma naprosto vsechno co k takovemu hrdinovi patri, vcetne schopnosti mluvit. Ano, je to umělé, ohrané, stupidní, detske. Ale co ? Deti se u toho pobavi alespon tak jako ja a hulici z toho budou mit rozhodne velmi pestre stravenou hodinku a dvacet minut :) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jak může bejt komediální čokl, co pobíhá a mele o nehorázných nesmyslech? Nazývá se superpsem...Pes jako pes a tohle je škaredý bígl.Žádná velká senzace taky není to,že je tu natočený svět lidí i s tím psím, ale jelikož psy jako takové moc nemusím tak mi to přijde přehnaně nevtipné.Rodinná komedie je to asi tak jako já jsem superpes... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní psí hrdina je rasy bígl, jeho kamarádka Polly je Kavalír king Charles španěl (BlackHood)
  • V čase 45:22 si Jack (Alex Neuberger) sundá batoh a opře ho o stěnu schodiště. Batoh se ale jasně převáží a spadne na zem. V čase 45:51 při opětovném pohledu na schodiště je batoh vzorně opřený o schodištní stěnu, a to aniž by se ho mezitím ve filmu kdokoli dotknul. (Mangano)
  • Odkazy na původní seriál: tajná identita jako milý a hodný pejsek Leštidlo / mluvení v rýmech / způsobování škody na majetku během zachraňování / tabletky jako zdroj super síly / převlékání se do kostýmu v telefonní budce, která se pak rozletí / vysvětlování davu: "Nejsem letadlo, ani žába a už vůbec ne blesk. Jsem jen starý dobrý Superpes!" (HappySmile)

Reklama

Reklama