Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (58)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Chlpatá kópia Supíka pre najmänších, ktorá doslovne pajcuje všetky jeho trademarky. Celé je to o tom či Vás to uráža, alebo teši. Ako rodinná komédia si v pohode vystačí so 100x prevareným príbehom, bez lacných a otrepaných držkopádov ... a hovienok (zdravíme Garfielda). Nič extra ale keď už len tak za snahu a nadšenie. 50% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Film je zcela tříhvězdičková záležitost, jenže jednou doma chceme beagla a tenhle byl fakt k sežrání a to daleko víc podstatnější, co mě k hodnocení vráží čtvrtou hvězdu je to, že náš hafan doma si superpsa vzal jako vzor, nechal si ušít kostýmek jako on a půjde nám za něj převlečenej na náš velký svatební den! Tá tá tadá tá tá tadá atd. Tak a je to venku :D Sorry Béžo, nic taky neudržím v tajnosti :) .... 70% ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Underdog v angličtině, v češtině superpes, kterému říkají čistič. A děti si pak lámou hlavy co je co…. Pes, který mluví a má díky koupeli s zázračné kapalině superschopností a zachraňuje svět. Proti němu stojí vědec, který kapalinu vynalezl a chce ovládnout svět. No vědec? Spíš zlý skřítek, který kdysi dávno působil jako jeden z mnoha klíčníků v pevnosti Boyard... I když mi filmy z mluvícími zvířaty nevadí, tak myslím, že tento pokus se dá označit jako naprostá chujovina..... Bígl je sympaťák a tak dám jednu hvězdu.... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou, ale popravdě, docela mě to zaujalo, takže už proto nemůžu dát odpad, i když ten film se na odpad naprosto dokonale hodí. Zajímalo by mě ale jestli tohle ocení děti, řekl bych že jo, protože ten film je určen hlavně pro ně a fakt je, že občas jsem se u nějakých narážek zasmál i já. Sice nesmysl, ale docela zábavný nesmysl. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V tomto roku útočilo psie filmové komando na diváka niektorými filmami, po absolútnej fraške v podobe 'Firehouse Dog', sa aspoň o trochu priazne snažil tento film a mám z neho oveľa priaznivejšie dojmy. Napriek tomu, že James Belushi sa znovu márne snaží preraziť späť popri najlepšom priateľovi človeka, tak sa jedná o príjemnú oddychovku. Občas trápne, často klišé, ale v podobnom námete už psa tak ľahko neuvidím, takže som si to celkom užíval. Navyše bígl je moja obľúbená rasa. 55%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V čase 45:22 si Jack (Alex Neuberger) sundá batoh a opře ho o stěnu schodiště. Batoh se ale jasně převáží a spadne na zem. V čase 45:51 při opětovném pohledu na schodiště je batoh vzorně opřený o schodištní stěnu, a to aniž by se ho mezitím ve filmu kdokoli dotknul. (Mangano)
  • V domě, kde bydlí Superpes, jsou k vidění cereální výrobky od firmy General Mills. Původní seriál Underdog byl vytvořen reklamní agenturou společnosti General Mills k propagaci jejich výrobků. (HappySmile)
  • Hlavní psí hrdina je rasy bígl, jeho kamarádka Polly je Kavalír king Charles španěl (BlackHood)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno