Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Seagalův průměr, který víc pobaví hláškami než samotnou akcí. Steven nakopává zadek klukům z East Side gangu, tu a tam srovná i nějakého toho drzého kolemjdoucího a pokud ho náhodou někdo počastuje ostřejšími výrazy, nebojí se oplácet stejnou mincí. Škoda, že pan režisér není bůhvíjaký umělec a svou neohrabanou režií tak trochu "kazí" celkový dojem. 50% ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale mě toto naprosté "béčko" opravdu bavilo. Steven sice trochu starší, ale pořád kabrňák, který dokázal všechno rozsekat. Není nic platné nikomu, proti němu jít se zbraní, protože Steven si hladce poradí s každým a to pouze se svou pěstí, která má opravdu ránu:) Tento film je dozajista překvapením. Tak jednoduchá zápletka se jen tak nikde nevidí. Samozřejmě, že trochu škodí předvídatelný závěr snímku, ale nic to nemění na tom, že se u této "komedie" budete skvěle bavit. A pamatujte: Seagal nestárne, on pořád sílu má:) Film doporučuji všem, kdo se chce alespoň trochu odreagovat. Hodnotím vlažnými čtyřmi hvězdami. ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím??? No ne. Po dlouhatánských měsících kdy Steven nebyl schopen natočit ucházející film, přišlo překvapení na které se dá vážně koukat. Nevím jestli je to tím prostředím ve kterém se děj odehrává nebo tím že Steven nám zhubnul 5 kilo. Ale tohle bych vážně od něho nečekal. Snad to nebude jen chvilková záležitost a Steven se konečně vyhrabe z propadliště do béčkových filmů. Moje osobní hodnocení je 65% a troufám si tvrdit - mě Urban Justice sedl líp než Lovec policajtů, sice nevím jak je to možné, ale je to tak!!! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarený akčný film so Stevenom Seagalom, ktorý patrí medzi to najlepšie, čo natočil za posledné roky. Má dosť dobrý príbeh o mužovi s tajomnou minulosťou, ktorý sa dozvie, že jeho syn v službách polície bol zavraždený a tak sa presťahuje do blízkosti miesta činu. A v tomto prostredí plnom gangstrov a skorumpovaných policajtov urobí všetko preto, aby našiel vraha svojho syna a odstráni každého, kto mu vstúpi do cesty. So spracovaním som nadmieru spokojný, dej je očakávane úplne jednoduchý, prakticky bez akéhokoľvek zvratu alebo prekvapenia, ale to nie je ani najmenší problém. Hlavne, že je tu perfektný hlavný hrdina, ktorý si ide tvrdo za svojím cieľom a až na pár trochu slabších miest, v ktorých dostanú priestor typické gangsterské reči je to skutočne vydarená žánrová zábava, kde sa je takmer stále na čo pozerať. Akcie je tu plno a je výborná. Súboje síce stále majú dosť strihov, no tentoraz z nich nemám pocit, že majú niečo zakrývať, ale skôr zvýšiť dynamiku akcie a sadlo mi to prekvapivo dobre. Ale hlavne musím pochváliť, že sú presne v seagalovskom štýle, teda tvrdé a nekompromisné, na tie chvaty je tu skutočne radosť pozerať, pričom Seagala v akcii aj stále vidno a poteší plno jeho trademarkov, ako zlomeniny na rôzne spôsoby alebo odzbrojovania protivníkov. Navyše tu nechýba ani slušná rozmanitosť, takže sa nájdu súboje proti presilám, postupné odstraňovania protivníkov, rýchle zneškodnenia jednotlivcov a podobne. Celkom slušné sú aj prestrelky, len to spomaľovanie záberov si mohli odpustiť. A tá automobilová naháňačka ma už vôbec nezaujala. Najviac sa mi páči celé finále s dvomi vydarenými súbojmi, alebo prepadnutie v moteli, no až na tú naháňačku sa mi páči všetka akcia. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, Steven Seagal je tu rozhodne najlepší za dlhé roky, vyžaruje z neho veľký rešpekt, v akcii je na neho skutočne radosť pozerať a navyše tu má aj pár výborných replík. Bavili ma aj vedľajšie postavy, len by to chcelo charizmatickejších záporákov. Réžia a technická stránka sú na tom dobre, rozpočet viditeľne nebol najväčší a prostredie opäť pôsobí tak lacnejšie, ale už úvod pôsobí veľmi sympaticky a celkovo s tým nemám problém, rozhodne vo svojej kategórii nadpriemerná práca. Takže som veľmi spokojný, na jeho klasiky to samozrejme nemá, ale Zákon ulice je konečne plnohodnotná seagalovka, na ktorú sa oplatí pozrieť aj viackrát. 78% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Som rád, pretože konečne som sa na Stevenov film dokázal pozerať bez toho aby som sa chytal za hlavu. Určite je to najlepší počin od 'Exit Wounds'. Možno nie po stránke scenáru a deja, ale po stránke kick-kung-thai-shaolin nakladačkách, normálneho, na nič sa nehrajúceho prostého príbehu určite! Ani dialógy na úrovni základnej školy mi nevadili. Konečne a čím ďalej-tým viac sa znova dá pozerať na Seagala a tak s určitosťou môžem povedať, že po šiestich rokoch je tu film, ktorý si rád niekedy pozriem znova! 70%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)
  • Film se natáčel v Albuquerque v Novém Mexiku a v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama