Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) byl hvězdou středoškolského hokejového týmu. Až do oné osudné noci, kdy za volantem přecenil své možnosti. Po tragické nehodě zůstali dva mrtví spolužáci, zmrzačená přítelkyně a on sám s trvalými následky po těžkém zranění hlavy. Dnes pracuje jako noční uklízeč v místní bance, bydlí v podnájmu se slepým přítelem a bývalým kriminálníkem Lewisem (Jeff Daniels) a snaží se překonávat svůj mentální handicap, projevující se neustálými výpadky paměti. Díky svému zaměstnání se stává snadným terčem bandy, jež chce banku vyloupit. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Velice nevyrovnané, se spoustou nedodělků, které tomuto poměrně sympatickému projektu brání ve vyšším hodnocení. Herci hraji na své možnosti dobře a postupné gradování děje je přiměřené, takže se nudit nebudete. Nicméně několik nelogičností, či zbytečných, nepravděpodobných reakcí některých postav kazí celkový dojem z filmu. Jako lehký nadprůměr vás Lookout zabaví, moc víc ale nečekejte. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Scott Frank má za sebou hezkou řádku kvalitních scénářů a v branži má jistě zvučné jméno, ovšem s tím režisérováním to zas taková sláva nebude. A úplně krásně je to vidět právě na komplicovi, kdy nápad dalece zaslepil tuctové provedení... Ze začátku se mi líbil příběh i atmosféra, ale ta postupem uvadala. Závěr nebyl špatný, avšak myslím si, že to celé mělo dopadnout trochu jinak... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zatímco mi role Josepha Gordona-Levitta ve filmu Killshot téměř způsobovala svědivou vyrážku, v tomto případě byl můj pocit diametrálně odlišný. Příběh si po celou dobu udržoval stálé tempo, nedocházelo na žádná hluchá místa, takže jsem neupadal do letargie, a jen ten závěr jaksi obešel logiku, protože když si někdo zapisuje do notýsku vše důležité a všichni to o něm vědí, pak by stačilo nahlédnout a rázem jsou tady tzv. důvodné pochybnosti, že jo? Jinak si ale rozhodně na nic stěžovat nehodlám, protože se mi snímek zdál být i po těch letech zajímavý, a i když nešlo o žádnou akční smršť, já jsem se dobře bavil a ponechávám původní hodnocení. / Poučení: Když se od tebe nic neočekává, můžeš jen překvapit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film o tom, čo sa môže stať s našim zdravím a životom, keď v noci a počas rýchlej jazdy autom vypneme svetlá, aby sme mohli pozorovať svetlušky.... Príbeh je pomerne jednoduchý, s minimom odbočiek, zameraný len na úbohého chalana a na plán vykradnutia banky. Na druhú stranu však film po atmosferickej stránke má niečo do seba, celý čas tu na mňa doliehala akási melanchólia ohľadom premárneného života, s ktorou snímok dokázal slušne narábať, takže u mňa celkom spokojnosť. 65/100 Videné v rámci Tour po Amerike. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Neviem si pomôcť, ale tento film u mňa nezanechal žiadny mimoriadny dojem. Je príliš nudný a blbosťami strpčovaný a už preto nemôžem dať tri hviezdy. Gordona-Levitta môžem, ale tu bol fakt na prd. Ak si môžem takýto výraz dovoliť. Ostatný herci to už ani nehovorím. Tí stáli za veľké makové. Réžia nič moc, scenár taktiež...ani neviem, čo tu stálo za zmienku. Dve hviezdy dávam...ani vlastne neviem za čo. Možno z pocitu, že jedna je málo... 50% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Hoci banka vo filme je neďaleko Kansas City v štáte Missouri, v skutočnosti bola natočená v meste Hartney, Manitoba v Kanade a mestské scény boli natočené vo Winnipegu, Manitoba. (Arsenal83)
  • Aby byl Jeff Daniels jako slepý muž ještě více přesvědčivý, strávil nějaký čas v Michigan Commission for the Blind Training Center v Kalamazoo. Pozoroval a učil se základní dovednosti od slepých pacientů. (Fugas.cz)
  • Hokejový zápas, který Chris poslouchá v rádiu, je utkání NHL ze sezóny 2005/2006 mezi Columbus Blue Jackets a Detroit Red Wings. Komentátor zmíní hráče Pascala Leclaira, Manny Malhotru, Marka Hartigana, Trevora Letowskiho z Columbusu a Roberta Langa, Mikaela Samuelssona, Nicklase Lidstroma,Tomase Holmstroma z Detroitu. (Fugas.cz)

Související novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (více)

Reklama

Reklama