Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (629)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná nejzajímavější romantická komedie tohoto roku. Začátek trošku pomalejší a celkově trošku kýčovej postupně roste v celku zábavnou komedii, která se zaobírá i jinýma - dospělejšíma problémama než její předchůdci. Je tam pár dobrých scén za které film stojí vidět, jenže je to až moc dlouhé. Ten začátek se mohl trošku zkrátit a sázka s jejich kamarádem nemusela zbytečně narušovat průběh filmu. Naopak se mi fakt líbil Benův zábavnej tanec ala házející kostky, porod a občasné hlášky. Jinak herci nic moc výrazní. Hudba Joe Henry a mistr Loudon WAINWRIGHT III (Elizabethtown, Pilot, Velká ryba, a 40 let panic který byl dříve plánovaný jako předchůdce tohoto filmu, který si ale uchoval režiséra). ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Musim uznat, ze tato romanticka komedia mi tentokrat zapasovala omnoho viac, ako komedia od tych istych tvorcov 40 LET PANIC. Scenar bol vynikajuci, od humoru som cakal asi trosku viac, ale na vine je trailer, na ktorom som sa nasmial viac, nez na filme. Katherine Heigl je skvela, malokto by si spomenul, ze si zahrala v akcaku so S. Seagalom v PREPADENI 2: TEMNE UZEMI alebo po boku G. Depardieua v komedii MUJ TATA HRDINA. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Představte si tu situaci. Dlouho nemůžete narazit na holku, která by o vás měla zájem, až jednou se na vás usměje štěstí, jenže v alkoholovém opojení si jaksi zapomenete nasadit kondom a pak vás za 8 týdnů zkontaktuje ona známost na jednu noc se zprávou, že budete ve svých 23 letech otcem. Jak se zachováte? Na Zbouchnutou jsem byl docela dlouho zvědavý, když tehdy tuto komedii pochválili v časopisu Cinema (kde ji snad dokonce označili za komedii roku), tak jsem si říkal, že na tom musí něco být a že ten film asi nabízí něco zajímavého. Ale to je omyl. Tenhle film jen nabízí nechráněný sex a následné řešení jeho následků. Jistě, docela zajímavá je i ta část filmu, kde řeší své problémy v manželství sestra hlavní hrdinky a stejně tak i kámoši hlavního hrdiny dokážou být zábavní, ale že by tato komedie oplývala jakoukoliv originalitou, to opravdu nehrozí. Ale to v tomto případě překvapivě vůbec nevadí, protože tenhle příběh, ač na první pohled obyčejný a neoriginální, dokáže zaujmout natolik, že celé ty dvě hodiny bez problému utáhne. Já jsem se docela příjemně bavil téměř celou dobu a hodně pobavila i camea známých herců, jako je James Franco či Steve Carell ("Steve, prosím, jedno malé interview, nebuďte blbec.") Když to shrnu, tak tvůrci z obyčejného námětu dokázali vytvořit kouzelnou komedii, která je opravdu solidní a nadprůměrná. A proto uděluji čtyři hvězdy. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Směji se ještě teď. Avšak ne filmu, ale hromadě těch rádoby odborníků, kteří vychválili tuto nudnou komediální atrapu. Romantická komedie je to stěží, protože série trapných skečů a vtipů je pro úzkou skupinu lidí, která i tak stěží ustojí obrovské rozdíly mezi kvalitou vtipů, jenž se ve filmu objeví. Vše přes pop-kulturní odkazy na filmy a hudbu až po internet a trapnosti ala Prcičky. Dále tu chybí důležitý prvek, jaký například Prcičky držel v hladině komedie a "nezapomenutelnosti", a to nějaký velký vtip nebo nezapomenutelná scéna. Zbouchnutá je zkráceně nudná komedie bez pořádného humoru, na kterou zapomenete ještě dřív než skončí titulky. Judd Apatow není nic víc než průměrný režisér, kterému díky propagaci a vychvalování přišlo na film dost lidí. Toto je od něj už druhý film, který mě nebavil a byl velmi přeceňován i od lidí, kteří o něm mluvili aniž by ho viděli. Ztráta času. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že tahle komedie by se mi mohla líbit, ale nějak mi to nesedlo. Ze začátku to ještě docela šlo a občas jsem se i něčemu zasmál, ale tak od půlky stál celej film za hovno. Vtipy trapný, všichni ve filmu (kromě Paula Rudda) mi začali lézt na nervy a navíc samozřejmě nesmělo chybět nějaký to moralizování a různý dojemný sračky. Byl jsem rád, že jsem to vůbec dokoukal. Jinak na Setha Rogena začínám mít tak trochu alergii. 40% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • V severoamerických kinech film utržil 148,8 milionu amerických doladů, celosvětově pak 219,9 mil. (NIRO)
  • Jay Baruchel (Jay) má hrůzu z kolotočů a horských drah. Do úvodní scény ho proto režisér musel hodně dlouho přemlouvat. (don corleone)
  • Kódové označení filmu bylo "Boneyard". (Bauer)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama