Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepožádal o ruku neznámou ženu a patrně to již nikdy neudělám, protože by to zase bylo ze strany rodiny ženicha více trapnosti než úletu. A stejně jako v tomto snímku by to musela zachraňovat rodina nevěsty. Její divoká matka Medvědice i zabijácký taťka Medvěd svou roli naprosto fantasticky zvládli a Isla Fisher mi nedala nejmenší šanci se do ní nezamilovat. Myslím si, že mou manželku není třeba o této skutečnosti informovat, i když už jsem pevně rozhodnut, že v příštím životě do toho jdu po hlavě. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii velké překvapení. Je to vtipné a nejvíc se zasmějete věcem, které vlastně nemají v romantické komedii co dělat. No i když... U filmu, který začíná smrtí snoubenky na infarkt těsně po žádosti o ruku, se vlastně ani ničemu nedivím. Takových švihlých momentů je tu spousta a přiznávám, že jsem se u nich chechtala nahlas. Dávám tři a půl hvězdičky, poslední ždibec ke čtyřem je za ten potěšující nadstandart v rámci svého žánru. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Šílená groteska, která se scénaristovi krapet vymkla z rukou. S Amorovým úletem je to jako na houpačce, takže perfektní scény střídají ty poněkud trapné, či lehce ukřičené. Jako celek to taky nepůsobí úplně celistvým dojmem. Na druhé straně to nepostrádá nadhled i jakousi vyhrocenost některých situací, které tomu dodávají šmrnc. Romantické to vlastně taky moc není, ale pár vydařených originálních vtipných scén se tu najde. Každopádně netradiční, a to se v daném žánru cení. 60% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Amorův úlet nárazově pobaví, díky osvědčenému Biggsovi chvílemi dokonce velmi dobře. Celkový dojem z filmu ale zůstává jen na průměru, a to hlavní díky rozkolísanosti kvality humoru. Scenáristům nejednou došel dech a dobré fóry střídají série trapných kiksů. Navzdory celkem dobrému nápadu na klíčovou zápletku se děj tu a tam dostával do slepých uliček a na příjemném dojmu, který je pro komedii podstatný, nepřidává ani sychravá podzimní nálada vytahaných svetrů, přišlapující odlehčenou notu. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Isla mě upoutala v Určitě možná a tak jsem na to kouknul. Nezklamala, je opravdu nádherná na tyhle role. I Jasona jsem v době Prciček myslel, že stejně jako Stifler Scott nikdy nic jiné nezahrají. Ale omyl, hrát umí. A troufám si říct, že ačkoli komedie tohodle typu mu sedí jak dekl na záchod, tak v dramatičtějších rolích je ještě lepší, viz. Osm statečných, Tátou proti své vůli. Celkově film je bezvadná komedie a překrásná ztřeštěná romantika. Mnohem na víc procent než zde má. Ale to je jako vždy lidma, kteří místo odpočinku u filmu v něm musí vždy hledat něco extra. K tomu ale točen nebyl. Šlo jen pobavit nevšední nabídkou k svatbě a to se mu povedlo. A propo, z vlastní zkušenosti můžu říct, že tak bláznivá ta nabídka někdy být nemusí :-D . Tedy pokud ta nevěsta nemá takovou rodinu, to zas ne. :-D Ale jak řekla Isla, tak se teď máme rádi. No a co dál? :-DDD ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama