Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

Shit 

všechny recenze uživatele

Většinou v těhle komediích řádí Will Farrell sám, ale tady má k sobě naprosto stejný hovado v podobě Johna C. Reillyho, kterej to rozjíždí snad úplně stejně jako sám Farrell, takže počet hysterickejch scén se zdvojnásobuje, stejnětak retardace, ale prdel to prostě je a někdy tak brutální, že sem se tlemil snad dvě minuty v kuse a nemoh přestat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak strašně předvídatelný film, ale nedá se nic dělat. Jsou tady scény, které se mi líbili a už jen představa J. C. Reillyho a Willa Ferrella jako nevlastních bratrů v jejich věku, kteří bydlí u rodičů, je výborná. Není to nic převratného, ale sem tam jsem se opravdu pobavil. Škoda, že ty scénáře jsou až tak jalové a nezaměří se i na příběh, ne jen na situace. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dva čtyřicelitetý dementi se stanou nevlastníma bráchama a je to sranda. Oba tam ze sebe dělaj fakt ultradebily. Chovaj se, jak osmiletý až na to, že čuměj na porno a honěj si. Šikanujou je malý děti a nutěj je lízat psí hovna v detailním záběru :D Navíc tam všichni pořád pronášej nesmyslně perverzní hlášky např. když žena Ferrellova bratra popisuje, jak by Johna C. Reillyho srolovala do kuličky a nandala si ho do vagíny a tam by bydlel a bylo by mu hezky teplo. Prostě fakt nekorektní humor plnej sprosťáren a neustálého fuckování. A na konci přiletěj vrtulníkem do parku a dávaj do držky malejm dětem :D :D ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že moje hodnotenie je maximálne subjektívne a nekritické, ale po nudných až do seba zahľadených Ferrellových kvázi komédiách sa konečne trafil do mojej struny. S Reillym tu predstavujú ideálnu dvojku pritrúblych, prerastených adolescentov, ktorých humor ma privádzal do sálv smiechu. Nie, nehanbím sa zato, takáto absurdná komika mi sedí. A čo je prekvapujúcejšie, Reilly je skutočné komediálny talent. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Ďalšia typická Ferrellova komédia a stále veľmi vtipná. Dokonca sa v kine po skončení filmu aj tlieskalo(a to ešte pred tou skvelou záverečnou bitkou - "Sticks and stones may break my bones but I'm gonna kick you repeatedly in the balls."). Je pravda, že rating dosť filmu pomohol a jednoducho keď Will povie shit či fuck a iné nadávky v akeľkojvek podobe, musím sa smiať. A že tu tých podôb bolo dosť... Dosť ma však sklamalo, že z kino verzie vystrihli dosť vecí z trailerov(auto, prevracanie regálu atď.). Dúfam, že to dajú aspoň do unrated verzie na dvd. Inak vo filme bolo aj zopár čudných momentov(bozk Dale a Alice...), ale tie vtipné stále vysoko prevyšujú. A vidieť Ferrella ako drevorubača a Reillyho ako kentaura - na to sa nezabúda. A hláška zahŕňujúca Fergie a Ježiša vysoko pravdepodobne zľudovie(minimálne v Usa). A debilom, ktorí sa tu hodlajú zase odbavovať štýlom, že Ferrell sa opakuje a že je už trápny a podobné somariny mám jednoduchú radu - nepozerajte to, tento film sa od ostatných jeho filmov nijako nelíši... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama