Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dvě hlavní role, dva hlavní herci, dvě příšery ze světa komedií, které k srdci nenávidím, hlavně tedy Willa Ferrella, ten jeho pohled z obalu už se mi hnusí, jak se mi pak může líbit tahle komedie, koukal jsem na to jenom proto, že to je komedie a komedie já mám rád, ale tomuhle se fakt nedá smát, to už radši se slávistickou šálou vběhnu do kotle sparty a nechám se se vší hanbou vypískat, alespoň furt budu hrdý na to co mám na krku, jenže za tohle bych hrdý v životě být nemohl. Will Ferrell je prostě hnusák, ten jeho ksicht už se mi hnusí, a pochybuju, že mě někdy překvapí. A John C. Reilly jakbysmet, ten se na tý vlně hnusáctví veze stejně zákeřně jako Ferrell, zřejmě se nakazil, chudák. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I ten největší odpůrce musí Frat Packu přiznat jistou originálnost snímků. Dva nedospělí, čtyřicetiletí "kluci" se stanou nevlastními bratry? Ujeté, ale proč ne. Po shlédnutí musím přiznat, že i docela dobře provedené. Má to sice své mouchy, ale opravdu dobrých scén se tady najde více než malé množství. Škoda, že je (klasicky) srážejí prdící a jiné ujeté scény (kterých ale výrazně ubylo). Moc pěkné tři hvězdy. Barbara Walters, Oprah, your wife. You gotta fuck one, kill one, and marry one, go! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nechutné až na samou hranici snesitelnosti. Příběh si zkrátka napsalo úvodní duo herců sobě přesně na míru. Nejvíce mě odbourala scéna kde bidet je neuvěřitelně nahrazen umyvadlem a koberečkem:) Tento film znamená pro Willa Ferrella jednoznačný návrat do první ligy trapáckých komedií a to dokonce hlavní branou. Doufám že se ještě někdy v budoucnu tahle dvojka hovad vrátí :) 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $100,468,793Tržby Celosvetovo $128,107,564Tržby za predaj DVD v USA $60,709,296 //počet predaných kusov 3,604,127║ Nápad dobrý a uletený, aj keď potenciál nie úplne využitý ale film miestami zabavil, občas nechutnosťami zhnusil. /60%/ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell má podle mě tendenci točit na střídačku dobrý a špatný filmy a po průseru Semi-pro se musel tentokrát opravdu snažit. A ono to kupodivu vyšlo. Příběh sice není nic moc, tvůrci se z něj ale snaží vytřískat co se dá a já se bavil a u některých scén docela nahlas. Will Ferrell tentokrát nepustil z uzdy své ego a tuhle roli si užívá, stejně jako John C. Reily, kterýho už začínám mít v těch komediích docela rád. Navíc to celé příjemně uteče a kdyby to ke konci trochu neubralo, tak to mohla bejt jedna z komedií roku. Takhle je to "jenom" hodně dobrej nadprůměr. 70% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama