Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je vlastně celá o sexu, je místy až trapně nereálná a to díky divnému chování hlavních postav. Žádný náznak žánru, kterých je v tomto filmu hodně, není dotáhnutý ani do poloviny, což znamená, že z filmu dělá polotovar, který je zakončený nechutným hudebním číslem, který jakoby vypadl z jiného filmu! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S každou svobodnou kočkou, kterou zahlídnu, plánuju vztah." Sex k manželství patří a koho bolí hlava, ten si koleduje o parohy. V tomto případě je odmítaným tvorem chlap. No chlap, spíš bankéř. A jelikož se mu s plnými koulemi špatně přemýšlí, tak mu lehce haraší, což je z počátku celkem zábavné, ale s přibývajícím časem spíše otravné. Nicméně jeho sebeshazující postřehy byly vynikající a jsou jediným důvodem, proč si tuto černošskou romantiku vybrat v televizní konkurenci našlapané reklamou, estrádami a předvolebními průzkumy. ()

Reklama

Zoltarr 

všechny recenze uživatele

Překvapeni v podobě že sem čekal jako každý komedii ale kupodivu film se začal směrovat jinam. Každopádně mě film po celou dobu udržel u sebe. Samozřejmě že na tom měla velký podíl Kerry Washington, která byla ve filmu děsně sexy! Ale především ten příběh, který má opravdu hodnotnou ideu ( Nestěžujte si na to, co nemáte... Važte si toho, co máte ) a to bylo vyvrcholení překvapení a tím pádem zjištění, že Chris Rock umí. Je vidět, že nechtěl svůj debut nechat jen na vlně forků a skečů a rozhodně ukázal že je v něm daleko více než nekorunovany král komede. genetique dobrý komentář. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl být zatraceně dobrý, naturalistický snímek, který by pracoval s uvěřitelným tématem nevěry, dokázal by i celkem dobře pobavit a propojit tak funkční komedii se slušným dramatem. Nakonec se z toho vyklubalo typicky moralistické dílo, které hlásá, že nezáleží na tom, když si člověk s protějškem nerozumí, není s ním vlastně vůbec spokojený a v životě se jen přizpůsobuje. Bulšit! Totální. Ale mimo to zábavná, dobrými myšlenkami protkaná a zejména pěkná podívaná hlavně díky naprosto neodolatelné Kerry Washington, které bych v době natáčení filmu hádal max. něco málo přes 20 let (zářný příklad, jak úžasně mohou vypadat i ženy po třicítce). ()

numi 

všechny recenze uživatele

Sorry, Chrisi, ale nějak nemůžu sežrat to, že by Kerry Washington po tobě takhle hladověla. Celý problém tohohle snímku je v ústřední postavě, o které nevíte absolutně nic, dokonce i jeho společenský kredit zůstává v podstatě tajenkou. Ve snímku samotném pak navíc působí roztěkaně, neohrabaně a nesebevědomě. A přitom máte uvěřit, že s každou další upocenou hláškou upevňuje smyčku kolem chtíče sexuálního symbolu v podání Kerry Washington. Nevěřil jsem tomu. Spíše jsem to tomuhle nejistému nešikovi začal přát, ale ono se to samozřejmě muselo zvrhnout v rodinnou moralitku, takže ve finále vám zůstane jen tequilové hořko na jazyku. A citrón nikde. [červen 2009] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama