Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera a jeho perfektní kousky třeba v Deuce Bigalow jsem si hodně oblíbila. Naštěstí to není "humor" jaký má v oblibě Jim Carrey, kterého prostě nemůžu vidět ani z rychlíku ale je to humor co neurazí, je vkusný i když vypadá, že není a vyvolá alespoň úsměv, když ne salvy smíchu. Tenhle film se mi líbil především kvůli němu a Jenn Morrison. Kdyby se takhle žilo v každé věznici tak bych tam také chtěla být :-D. Škoda, že u každého filmu s Robem je velmi předvídatelný konec ale i přesto to u mě patří k humorným filmům číslo jedna. Díky tomuto filmu jsem uskutečnila pokus a ten spočíval v tom, že jsem si pustila novu kde to jelo a vypnula zvuk samozřejmě jsem nově nechala náskok tak deset minut aby to bylo fér a pustila jsem si v notebooku tento film...a výsledek - byla jsem po předu VÍCE NEŽ 30 MINUT! Tak to jen tak pro upřesnění jak skvěle nám lidem vymývaj mozky reklamama. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Nevtipna komedie je smutna vec, predevsim pro jeji tvurce, kteri na ni zanechali svuj rukopis. Nejvetsi podpis na ni udelal bezpochyby Rob Schneider sam, ktery mel tu drzost nejenom v tom vystoupit, ale dokonce celou zalezitost ridit z direktorske sesle. Naprosta zanrova slabota, podporena ubohouckym pribehem s lacinymi dialogy. V celem filmu jsem nezaznamenal vyraznejsi humor, videl jsem jen jakysi pribeh, ktery byl tak pitomoucky, ze by i Reese Witherspoon vzala sveho psika do kabelky a utikala k lesu. Jedina zachrana od "odpadu" byl David Carradine. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider už byl Zvíře, dokonce byl i teenagerka a teď je to borec na bojové umění, který se snaží zákazat znasilňování ve věznici. Tahle role mu vyloženě nesedla, protože není vtipný. Myslím, že je to komik. Sice slabší komik, ale pořád komik, takže by měl být alespoň trošku vtipný. Tady není vůbec vtipný. Žádný hlášky a ani žádné ksichty. Jen se tváří vážně, keca nesmysli a sem tam si kopne, nebo si udělá nindžaky z mýdla (nebo co to bylo). David Carradine si dělal akorát tak srandu sám ze sebe a jeho tréninková metoda byla docela zábavná. Mám rád filmy ve vězení, ať jde o jakýkoliv žánr. Thriller, drama a nebo i akční! Ale komedie nějak k vězení nesednou. Hurá do basy byl taky nehorázný bullshit, ale je pravda, že Ten Největší je trošku lepší. Jen má debilně tupé dialogy. Kdyby byl film němý, tak by to možná bylo lepší, protože ty kecy o znásilňování a o přátelství různých vězeňských gangů jsou hrozné. Režijní debut Roba Schneidera se moc nepovedl a doufám, že i on sám si to uvědomí a vykašle se na to. Jelikož by se měl držet toho průmerného herectví a hrát v bláznivých komediích! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že som sa viackrát zasmial a prvotina Robovi v celku vyšla, avšak dej je zo známeho prostredia posledných rokov a je podaný dosť stroho a v celku hlúpo... Možno ide o zámer, možno o nie príliš podarené prevedenie, ale Schneider ma veľmi nepresvedčil. Stavil na dobrého koňa, ktorého prečesal na druhú stranu a skúsil to... nič v zlom 4/10 ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Môže byť niečo horšie ako komédia s Robom Schneiderom režírovaná Robom Schneiderom? Odpoveď je jasná, môže. Vlastne ide o také menšie prekvapenie. Blbosť je to stále, ale Big Stan je taká sympatická nenáročná jednohubka s minimom nevkusu. Normálne by som dal 2* ale za Davida Carradineho jednu musím prihodiť. Jeho postava je skrátka božská ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Od začátku filmu je známo, že Sten (Rob Schneider) má na hýždích hrozivé tetování. Ve scénách ve sprše ve věznici po něm však není stopy. (Sign)
  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)

Reklama

Reklama