Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velké, ale opravdu TO Největší překvapení. Od tohohle jsem moc nečekal, ale zasmál jsem se hodněkrát! Schneider konečně našel kompromis mezi buranským humorem a normálním a skloubil to do přijatelné formy. Takže co se mně týče, je to na hranici mezi 3 - 4 *, ale za Jennifer Morrison a její dokonalou tupou manželku, zaokrouhluji nahoru a nedělá mi problém nazvat tento film to nejlepší, co Schneider kdy udělal (hlavně na postu herce). P. S. Carradine jako Mistr... RULEZ!!! :-) ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z nově otevřené dílny Roba Schneidera. Tak trio Schneider, Stiller, Sandler už pro letošek natočili každý svým způsobem ten "svůj" film a "Ten Největší" mi přijde rozhodně nejzábavnější. Na rozdíl od "Tropické Bouře" tento počin neobsahuje chvilkové fáze nudy a na rozdíl od "Zohana" se neschyluje k trapnosti. Snad jen ten konec je trošku přehnanější než-li by musel být, ale i tak se tento snímek drží v určitých hranicích slušného humoru. Velmi dobré, zajímavé, zábavné! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"A co by mě mělo zachránit? Že by mi na zadku vyrostly zuby?" Nedokážu ohrnovat nos nad snímkem, jež vytváří z rachitického podvodníka bojovou mašinu a to vše za účelem zachování panenství jeho ctěné zadnice. O originalitu příběhu jsem sice nezakopl, věřit Velkému Stanovi zabijácké údery taky nebylo snadné, ale pár fórů se skutečně povedlo. Zejména Mistr má totiž velmi blízko k dokonalosti, nepříliš povedená korupce dokáže pobavit a osazenstvo věznice si jednu hvězdu taky zaslouží. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider coby tvrďák a č. 2 mistra bojových umění…inu proč ne. Jsem zvyklý, že hraje v ujetých filmech – ujeté postavy – tomu jde nejlépe a on se v tom vyloženě vyžívá. Tady si nevedl vůbec špatně, i coby „akční hrdina“. Sešla se tu celá řádka známých tváří (David Carradine, Randy Couture, Bob Sapp a další…), několik povedených hlášek a vtipných situací, ale i klasický trapný humor, homosexuální narážky a další klišé podobných filmů. Jennifer Morrison to sakra slušelo – ozdoba filmu…60% ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jak zabránit znásilnění ve vězení. Komedie s crazy prvky, z nichž některé jsem sledoval se zaujetím, u jiných jsem se nudil a další byly víceméně trapné. Docela to odsejpá, jako oddechovka dobrý, ale nesmíte po mně chtít se na to kouknout po druhé. Scénář plný logických nesmyslů. Stručně řečeno - nastavte si brain volume někam mezi 0 a 1 a budete docela spokojeni. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)
  • Pracovňa riaditeľa bola postavená na streche väznice. (Mihail123)
  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)

Reklama

Reklama