Reklama

Reklama

Psanec

Trailer

Obsahy(1)

Londýn současnosti. Plný násilí, krutosti a zločinu. Do takového prostředí se vrací veterán z Iráku Danny Bryant (Sean Bean), kterým společnost opovrhuje. Když nevinné neochrání policie, pokusí se vzít věci do vlastních rukou... (Sonnik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Teabag 

všechny recenze uživatele

Ta neutěšená násilná atmosféra je tu vykreslená opravdu dobře. K tomu vcelku dobré herecké výkony (Bean, Dyer, James) a dobrá akční kriminálka (osobně bych spíš řekl thriller) je na světě. Outlaw je film o gangsterech, kteří to vlastně myslí dobře. Nedělá hrdiny z "opravdických zločinců". A v tom je pro mě jeho kouzlo. 7/10. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Strašně zmatený film, který neví, jestli bude Přání smrti, Oko za oko, nebo Punisher. Nakonec je z toho maglajz, ve kterém jsou zmatené i postavy a jejich jednání (zabití jednoho ze svých je velké WTF). K tomu všemu příšerná kamera, to úmyslné třepání i během obyčejného dialogu, už by se mělo postavit mimo zákon, nebo za to rovnou střílet. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Klasický oko-za-oko revenge movie, v ktorom si skupinka "ublížených" odbojárov hlavu veru moc nenamáhala (motivácia vs. dôsledky) a režisér si myslel, že keď sa digitálom freneticky máva, zbesilo zoomuje a polovica záberov sú detajly či polocelky, tak že to nebude vyzeať lacno. Prekvapuje ma, že Nick Love po nadpriemerných filmoch (Football Factory, Biznis) servíruje niečo tak prosté, nezáživné a hlúpe. A opäť platí: VŠETKO zaujímavé je v traileri. Bohužial. 50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Novodobá anglická kinematografia ma nijak zvlášť neoslovuje. Musím však priznať, že občas sa vyskytne nejaký titul, ktorý ma dokáže zaujať a vo výnimočnom prípade i nadchnúť. V roku 2004 sa to podarilo snímku "Football Factory" z prostredia futbalových hooligans. To bola fakt sila. Zaradil som si ho dokonca medzi moje obľúbené filmy. Režíroval ho Nick Love a hlavnú úlohu v ňom stvárnil charizmatický Danny Dyer. O rok neskôr si títo dvaja páni zopakovali spoluprácu pri produkcii snímku "Biznis" (The Bussiness). Bola to svižná gangsterka, ktorej som pridelil štyri hviezdičky. V roku 2007 sa znova spolčili na natáčaní akčného krimi filmu "Vyhnanec" (Outlaw). Tešil som sa na ďalšiu parádnu anglickú jazdu zohratého dua. Avšak v tomto snímku Nick Love zveril hlavnú úlohu Seanovi Beanovi. Možno, že aj preto to už nemá takú tú znepokojivo pohodovú charizmu, ako tomu bolo v predchádzajúcich snímkoch, kde hral prím Danny Dyer. *** ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Scénář samý exces, samý kotrmelec, ale výsledek nakonec nebyl z nejhorších. Velice mužský film, nedivím se dámám, že tohle zavrhujou. Fight Club nemusím, ale trochu to v tom je, stejně jako Mnichov, který je zde dokonce na filmovém plakátě v jednom záběru "citován". Kupodivu je tu i Donaha... Ha ha ha. Parta ňoumů, co chce věci řešit po svém... Sympatický, přestože nedotažený, jinde zase směšně přešvihnutý pokus o zatravážný thriller. Škoda, že si rejža předem neujasnil žánr. Ale tohle nakonec není žánrový film. Takový testosteronový crossover... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Nick Love napísal scenár na základe krátkych príbehov uverejnených v rôznych britských periodikách. Príbeh je síce vymyslený, ale mnoho z vykreslených udalostí je založených na skutočnosti. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama