Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zombieho klasický eintopf nahotinek, krve, střívek, prdění a plytkých odkazů na americkou popkulturu. Mám rád divoké směsice a absurdní humor, Rob se opravdu snaží, ale - jak říká polské přísloví - "z prázdného nenaliješ". Takže zůstávaji "kdyby" ... Kdyby Rob uměl psát roztomilé pitomé parodické písničky jako Flight of the Conchords, kdyby byl bystrý jako Eddie Izzard, kdyby byl sečtělý jako Pythoni ... Naštěstí je to vcelku krátké a většinu času se koukáte na prsíčka, takže to jde. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V kreslenym filmu se Rob Zombie mohl teprve opravdu vyřádit a nacpat tam všechny ty svoje nápady. A vyšlo to skvěle. Je jasný že to nesedne všem, protože je to hodně zběsilá věc s neuvěřitelnym množstvím násilí, zrůd, koz, zadků, upírů, nacistických zombií, vlkodlaků a mexičanů. Hlavně to má ale fakt skvělý nápady! Jako skoro vždy, když jsou tam zombie-náckové tak hraje písnička o tom co se děje, nebo když se perou dvě holky tak hraje písnička o tom, že je v pohodě si honit u animáku, že japonci to dělaj pořád :) Hlavní postava El Superbeasto je bomba! Mexickej wrestler s takovou tou maskou alá Nacho Libre. Pak tam má ještě ségru blondýnu s páskou přes oko, co jezdí na robotovi, kterej je na ní permanetně nadrženej. Animace je taková správně hravá a zábavná a slečny jsou hodně sexy. Pokud se vám líbila předchozí Zombieho tvorba a třeba Aqua Teen Hunger Force, tak z tohoto budete nadšení. ()

Reklama

Lischai 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co to bude, a na prvních dvacet minut mě ta smršť popkulturních odkazů, rvaček a nahých prsou tak zaskočila, že jsem se vlastně skvěle bavil, protože jsem nechápal nic a netušil, co se děje, a co ještě přijde. Když bylo jasné, že přijdou jen další prsa, rvačky, popkulturní odkazy a zase znovu prsa, tak se to ale nějak vyčerpalo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mistr Rob Zombie se domnívá, že by bylo poněkud nezdvořilé představit tento film bez laskavého varování. Chystáme se odhalit příběh El Superbeasta.....muže činu. No, mi vás varovali.......... Film Roba Zombiho podle komiksové předlohy Roba Zombiho - ne to není deja vu, to je holá pravda. Ten člověk se tady opravdu vyřádil. Jeho americký sen se proměnil v americký sex. Sice použil desítky námětů z různých filmů, ale vtisknul tomu svojí sexistenci. Uvidíme náznaky filmů jako je Carrie ( dokonce uslyšíme i píseň o Stephenu Kingovi ), Halloween ( Michael Maiers bude sražen autem ), Vetřelci, Maska nebo i Šlapky na silnici a další. Jsou zde k mání kozy i sex. Zvlášť krutá je scéna " Masturbace pro USA ". Ve filmu také zazní Mr. Roboto od Styx http://www.youtube.com/watch?v=3cShYbLkhBc nebo Dick Soup od Banjo a Sullivan. Jinak je to dobrá Zombie ujeťárna. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Konceptem tohoto animovaného filmu je jednoduše neustálé útočení na divákovu bránici prostřednictvím vtipů, popkulturních narážek, sprosťáren a oplzlostí a spolu s tím i zatěžkávající zkouška jeho tolerantnosti, neboť, řekněme si to na rovinu, Rob Zombie si nebere žádné servítky a krysy vybíhající z análního otvoru ještě nejsou tím nejhorším (či nejlepším, záleží na vkusu). Zombie zároveň odkazuje na svou vlastní tvorbu, a tak se dočkáme Michael Myerse, Cpt. Spauldinga, Otise, „oceláka“ z jednoho cover artu jeho hudebního alba, nemrtví motorkáři podobní těm z komiksu The Nail a samozřejmě nesmí chybět ani Dr. Satan. Avšak kvalita jednotlivých vtipů značně kolísá, následkem čehož jsem se chvílemi i trochu nudil, což u mě jakožto fanouška Zombieho tvorby nevěstí nic dobrého. Navíc se pod hutným nánosem všech těch nápadů nachází poněkud chatrný příběh a pokud se na film podívám jinak než jako na kolekci nadprůměrných (a pár vynikajících) skečů, jedná se o celkem strohé dílo. Z hlediska filmové řeči nejméně zajímavý Zombieho počin, i tak ale pořád slušná zábava. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama