Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to přesně tak, jak říkal slasher - není to bůhví co, smíchy neumřete, ale nudit se určitě taky nebudete. Mě bavily nejvíc odkazy. Byly jich tam mraky, hlavně na nejrůznější horory (ten úplnej začátek, byla parodie na začátek starýho Frankensteina, pak se tam taky objeví Frankensteinova nevěsta, Fantom opery s beďarama, Jack Nicholson se sekerou, Michael Myers, Vetřelec, nějaký ty vlkodlaci atd.). Sem tam se objevila nějaká skvělá hláška. Uzemnila mě Suzzi X: "Druhý vzestup Třetí říše je vlastně první vzestup Čtvrtý říše". Osobně toho Superbeasta samotnýho jsem moc nemusel, klidně bych se bez něj obešel. Suzzi X. byla celkem roztomilá postavička, navíc skvěle namluvená, a utáhla by to sama. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

Reklama

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Rob sa odtrhol z reťaze a na plátnach nechal vypuknúť jedno nekonečne nápadité a dokonale nadržané peklo. Po druhej projekcii musím (a chcem) ísť znova na 5*, pretože to čo tu Zombie splodil fakt nemá za poslednú dobu - v rámci animovanej tvorby pre odrastenejších - obdoby. Nie že by sa jednalo o niečo technicky prelomové alebo rozprávačsky brilantné, kúzlo a sila tohto hravého konceptu spočíva v skečovitej kanonáde popkultúrnych citácií, filmových alúzií a uštipačnej nekorektnosti. Vývojom zanedbateľný a značne pokleslý príbeh mi nepríde nemiestny, práve naopak, vďaka svojej dejovej ohybnosti a výrazovej bizardnosti dovoľuje Zombiemu naplno uvoľniť rojčivú fantáziu, ktorá tu nepozná vôbec žiadne hranice. Spolu s krátkometrážnymi úletmi "Ren & Stimpy Show", "Aqua Teen Hunger Force" a "Adventure Time with Finn and Jake" možno hovoriť o ďalšej pitoresknej továrni na rozptýlenie, ktorú ocenia predovšetkým zástanci vulgárneho komična, trash & comics fanboys a priaznivci umeleckej frivoľnosti. A ja si chcem (a musím) niekde zohnať predlohu aby som si, po nociach, mal v čom listovať. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zombieho klasický eintopf nahotinek, krve, střívek, prdění a plytkých odkazů na americkou popkulturu. Mám rád divoké směsice a absurdní humor, Rob se opravdu snaží, ale - jak říká polské přísloví - "z prázdného nenaliješ". Takže zůstávaji "kdyby" ... Kdyby Rob uměl psát roztomilé pitomé parodické písničky jako Flight of the Conchords, kdyby byl bystrý jako Eddie Izzard, kdyby byl sečtělý jako Pythoni ... Naštěstí je to vcelku krátké a většinu času se koukáte na prsíčka, takže to jde. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama