Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak mě Rob Zombie nezklamal ani na třetí pokus, ale prozatím se „statečně“ vyhýbám jeho Halloweenům. Tenhle netradičně pojatý animák se mi celkem líbil, především díky některým „ujetým“ scénkám (viz Adolf, masakry Suzi-X). Jde o takovou odpočinkovou humornou animovanou jednohubku, která určitě neuškodí, přesto zcela nenasytí mou hororovou lačnost. Rovněž jsem přijal s povděkem ty škodolibé „parodující“ odkazy ke známým filmům (postavám). Sexuální podtext mi taky nebyl proti srsti – no prostě příjemné zpestření sobotního večera a teď je na čase se jít věnovat jiným zálibám… ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Wooohou! Exkluzívne chutne-nechutná zverina, ktorá nemá konkurenciu! Už len z toho dôvodu by to chcelu aj štvrtú hviezdičku, pretože Rob Zombie sa jednoducho neserie, a keď ho niekto naserie (neúspech remake/prequelu Halloweenu - kvôli producentským ťahaniciam za nitky počas výroby filmov už nejeden režisér predsa skončil skoro na psychiatrii), tak sa vie aj takto vybúriť. A stojí to za to. Príbeh aj celkové spracovanie je poriadna gýčovina, do každej scény sú úchyloviny a pokus o vtip doslova pretlačené a Zombie mohol dať príbehu trošku vydýchnuť. Ale s jeho následným učlovečením by prišlo asi iba zbytočné sklamanie a scény plné klišé, takže som asi nakoniec rád, že sa z toho stalo takéto bláznovstvo. 70%. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší snímek od Roba Zombie. Takovou uchylárnu jsem dlouho neviděl. Aspoň se Rob vyřádil v animáku jelikož jeho hlava ma tolik nápadů, že do celovečeráku by to prostě nebylo možno dát. Sice to trošku připomíná South park, ale to vůbec nevadí. Rob snad jen myslí na kozy, ku*dy, bary, chlast, krev, vraždy, násilí. Skvělej nápad, že natočil podle svého komiksu tuhle uchylárnu. Mohl by se tomu věnovat více a vykašlat se na celovečeráky které stojí za starou belu. Rob taky dává poctu klasickým hororům ( Hallowen, Frankenstein a další ) ... Pokud nemáte nakoukané old school horory tak vás to asi nebude bavit. Na konci snímků je rovněž odkaz na King konga a je to very funny =). Skvělá parodie a pocta hororům, reklamám, porna, manga stylu a náckům. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)
  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama