Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa Rob Zombie vyjašil a vidieť, že ho to bavilo a mňa tiež. Sú tu odkazy na kadejaké horory a je to pekne vtipne podané. Animácia je zábavná, vtipná a naozaj je tu veľa zábavných momentov a dobre vyvážených vtipných dialógov. Nie strašidelnosť, ale zábavnosť je ťahúňom tohoto filmu. Už je to dlhá doba čo som sa nasmial na filme ako práve na tomto nadržanom animáku. Tento štýl humoru mi neskutočne sadol-OPLZLOSTIAM ZDAR!!!!!!!!!! Ku koncu strácal dych a aj humor, ale ako celok je to jedna parádna šou. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neznám šílenější a ulítlejší kousek z minulého roku. Ještě mě čeká Černej Dynamit, tak uvidíme, ale titul největší wtf zážitek asi novému animáku Roba Zombieho nepřebere. Citace všeho možného neberou konce, scénky jako "Houston, we no longer have a problem" a další zůstanou v paměti hodně dlouho, písničky popisující právě probíhající děj sice po chvíli začnou iritovat, na druhou stranu se člověk dozví, že po vzoru Japonců se nemusíme stydět za masturbaci u animáků. Místy animák připomíná mix manga a soft porna, místy zase mix zombie hororu a filmu Kam orli nelétají. Nebyl jsem ze Superbeasta bůh ví jak vystříkán, ale ani jsem se jedinou minutu nenudil. Jedno však filmu nevezme nikdo, postava El Superbeasta je nezapomenutelně namluvena. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ZOMBIEho zvrátené fantázie sú týmto počinom zvečnené aj v žánri animovaného filmu a treba podotknúť, že nepoznajú nijaké medze. ROB evidentne našiel inšpiráciu v raných dielach RALPHa BAKSHIho a dal si záležať aj na postmoderných hrách s formou a obsahom. Nemám animáky príliš v láske, ale tento som akceptoval. Deti (minimálne) pod 15 rokov by to ale sledovať nemali. (25.9.2009) ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když si Rob Zombie odskočí k animáku - skvěle. Ve filmu je ohromné množství odkazů na jiné filmy, přičemž všechny docení jenom opravdový fanoušek žánru, který má už něco nakoukáno. Vždyť už samotná postava El Superbeasta je odkazem na sérii fimů s hrdinou El Santo. Postav je tu taky dost, akorát je škoda, že nemají nijak výrazné hlasy (až na Suzi-X, samozřejmě), nicméně se to alespoň trochu vyrovnává někdy-vtipnými hláškami. I když se na obrazovce pořád něco děje (a titulky jsou až ďábelsky rychlé), pořád tomu něco chybí. Humor nesedne každému, mně docela sednul ale někdy se už trochu trapně opakoval. Film se mi tedy líbil ale na plný počet hvězdiček to není. Jinak, docela mě zklamalo jenom malé cameo Captaina Spauldinga, věděl jsem sice, že se tam objeví jen na chvilku ale i přesto s ním mohl Zombie vymyslet něco lepšího... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Konceptem tohoto animovaného filmu je jednoduše neustálé útočení na divákovu bránici prostřednictvím vtipů, popkulturních narážek, sprosťáren a oplzlostí a spolu s tím i zatěžkávající zkouška jeho tolerantnosti, neboť, řekněme si to na rovinu, Rob Zombie si nebere žádné servítky a krysy vybíhající z análního otvoru ještě nejsou tím nejhorším (či nejlepším, záleží na vkusu). Zombie zároveň odkazuje na svou vlastní tvorbu, a tak se dočkáme Michael Myerse, Cpt. Spauldinga, Otise, „oceláka“ z jednoho cover artu jeho hudebního alba, nemrtví motorkáři podobní těm z komiksu The Nail a samozřejmě nesmí chybět ani Dr. Satan. Avšak kvalita jednotlivých vtipů značně kolísá, následkem čehož jsem se chvílemi i trochu nudil, což u mě jakožto fanouška Zombieho tvorby nevěstí nic dobrého. Navíc se pod hutným nánosem všech těch nápadů nachází poněkud chatrný příběh a pokud se na film podívám jinak než jako na kolekci nadprůměrných (a pár vynikajících) skečů, jedná se o celkem strohé dílo. Z hlediska filmové řeči nejméně zajímavý Zombieho počin, i tak ale pořád slušná zábava. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama