Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Varování: Na tohle bych nepustil děti! Pokud neznáte horory a i ty béčkové budete někdy zmatení! Teď k Zombieho animáku. Tak předně je to hlavně oddechová záležitost. Množství hlášek, odkazů a gagů se na vás valí tak rychle, že už rezignovaně sedíte a necháte se bavit. Zábava je to královská. Superbeasto je vlastně superwrestler, který má supersexy ségru Suzie X (závidím robotovi). Proti nim vystupují množství nazi zombies (jééééé :) ) , postaviček z hororů a v neposledné řadě i sám Dr.SATAN. Přidejte k tomu plno koziček, krve a prdění. Jen bych řekl snad jen to, že toho bylo v té rychlosti zatraceně moc a v jednu chvíli jsem se ztratil. Jinak samozřejmě tradičně skvělý Zombie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem dohnal mezeru v Zombie(ho) filmografii.Vtipný, zábavný a taky krvavý. Na scéně se objeví spousta známejch killerů z hororovejch bijáků. Jenže tenhle animák má jednu velkou slabinu. A tou jsou songy. Většina z nich je naprosto stupidní a vůbec mi to sem nepasovalo. Jinak je to nadměrná porce zábavy, která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa Rob Zombie vyjašil a vidieť, že ho to bavilo a mňa tiež. Sú tu odkazy na kadejaké horory a je to pekne vtipne podané. Animácia je zábavná, vtipná a naozaj je tu veľa zábavných momentov a dobre vyvážených vtipných dialógov. Nie strašidelnosť, ale zábavnosť je ťahúňom tohoto filmu. Už je to dlhá doba čo som sa nasmial na filme ako práve na tomto nadržanom animáku. Tento štýl humoru mi neskutočne sadol-OPLZLOSTIAM ZDAR!!!!!!!!!! Ku koncu strácal dych a aj humor, ale ako celok je to jedna parádna šou. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Zombie náckové, kozy a prdelky byly fajn ale všecho ostatní je jen trapná slátanina,co se snaží být naprosto bláznivě ujetá a cool ale zapomíná přitom být vtipná...Beasto je nesympatický kretén,ty písničky-naprostá nudná vata,příběh je vycucaný z prdele a nemá ani hlavu ani patu..Sorry tohle nežeru..Chápu,že se u toho Rob asi hezky vyblbnul ale výsledek je retardovaný. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No co říct k tomuhle. Neměl jsem sice ani jeden záchvat smíchu, ale dostkrát jsem koukal jak puk, co se tam děje, a jakým stylem to je publikováno. Animace pozoruhodná, zábavná a hlavně dost originální. Je to opět úplně něco jiného, než na co je člověk zvyklý, což tomuhle animáku strašně moc prospívá. Podle mého názoru je to dosti zdařilé dílko, které svou akční úchylností tomu vytváří velice zajímavý rám. Jen bych v tom žánru vypustil to slovo horor. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama