Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

heyda 

všechny recenze uživatele

Na jednu humornou scénku připadá asi tak 10 nehorázně trapných. To není zrovna dobrá vizitka pro bláznivou animovanou komedii. Ač tu mnozí hvězdičkami nešetří, realita je taková, že to je prostě blbost. Navíc taková, že nemá ani odvahu přijít s něčím originálním, když do značné míry kopíruje South Park. Mě to nebavilo, hotovo a šmitec. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší snímek od Roba Zombie. Takovou uchylárnu jsem dlouho neviděl. Aspoň se Rob vyřádil v animáku jelikož jeho hlava ma tolik nápadů, že do celovečeráku by to prostě nebylo možno dát. Sice to trošku připomíná South park, ale to vůbec nevadí. Rob snad jen myslí na kozy, ku*dy, bary, chlast, krev, vraždy, násilí. Skvělej nápad, že natočil podle svého komiksu tuhle uchylárnu. Mohl by se tomu věnovat více a vykašlat se na celovečeráky které stojí za starou belu. Rob taky dává poctu klasickým hororům ( Hallowen, Frankenstein a další ) ... Pokud nemáte nakoukané old school horory tak vás to asi nebude bavit. Na konci snímků je rovněž odkaz na King konga a je to very funny =). Skvělá parodie a pocta hororům, reklamám, porna, manga stylu a náckům. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo 15, tak bych z toho asi nadšením nespal. Rob Zombie na necelých 80 minutách spustil svůj šílený kulomet oplzlých vtipů, popkulturních narážek, sebekritiky i podivností, které neumím pojmenovat. Ovšem to samo nestačí na dobrou filmovou podívanou - chybí příběh, který by to držel pohromadě. Představte si Robot Chicken v případě, že místo 10 minutových dílů dostáváte 100 minutové celovečeráky... tak to prostě nejde. Ale má to v sobě úžasné nápasy, hudba je nářez a Zombie v jednom nezklamal - vyhnul se průměru a korektnosti kurva velkým obloukem. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Laškovní animák pro dospělé! Spousta koz, krve, akce, zombie nácků, fantasmagorických postaviček, bizárků a takhle by ten seznam pokračoval až do hloubky obrovského análu! Rob Zombie servíruje svoji humornou poetiku s vymazlenou animací a obrovskou nadsázkou. To vše zní takhle dobře, ale je to spíš o tom, jak vám to osobně sedne. Pár momentů se jeví úsměvně a pobaví, ale pro mě se ve většině případech jednalo o křečovitý kolotoč, který si velmi dobře potyká s neuvěřitelnou trapností. Ve výsledku nic moc a navíc s nudnou příchutí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno