Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvulgárnější snímek ne roku, nýbrž celého posledního desetiletí, vyhrává... správně, Rob Zombie! Hodně ujetá kreslená zábava plná hororových postav, nácků a písniček, ale v první řadě tu jde hlavně o kozy, zadky a ptáky. Herci, co namluvili všechny prapodivné postavy, se jistě bavili, některé hlášky stojí za to, ale přišlo mi, že na tu pilu se tlačilo až zbytečně moc. Chybělo málo a bylo by to dokonalý. Kdo ale má rád například seriál Ugly Americans, tomu to jistě padne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem dohnal mezeru v Zombie(ho) filmografii.Vtipný, zábavný a taky krvavý. Na scéně se objeví spousta známejch killerů z hororovejch bijáků. Jenže tenhle animák má jednu velkou slabinu. A tou jsou songy. Většina z nich je naprosto stupidní a vůbec mi to sem nepasovalo. Jinak je to nadměrná porce zábavy, která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ouchylná ouchylárna vytrysknuvší z oudů perverzního Roba Zombie, která svou břečkovitou rozteklostí a špircózní vycmrndlostí dokonale ukojí choutky každýho správnýho zvrhlýho magora... Jako jsem třeba já :) El Superbeasto si dělá neomalenou bžunu z lacinýho braku i ze všech RobZombijských postav a autor tak dokonale shazuje vlastní mýtus z piedestalu. I když...ono vlastně vůbec nezláleží na tom, jestli znáte jeho předchozí komiksovou tvorbu, filmy nebo muziku. Protože na vás čeká něco tak děsně blbýho, až to je to krásný... ()

Webb 

všechny recenze uživatele

....a cenu za nejperverznější a nejšílenější animák roku si odnáší......Rob Zombie!!! Animace nebo příběh sice nijak výrazně neoslní, jenže u tohoto kousku nemůžu jinak než to prostě hodit za hlavu. Tohle je naprostý úlet, málokdy mě takto animák pobaví ultra nářezovými dialogy a scény. Tomuto se to však podařilo, přesně můj styl humoru. Dále také potěšily parodie na různé filmové klasiky. Rob Zombie to rozjel ve velkém stylu a jsem zvědavý, zda od něj ještě uvidím nějaké další chvályhodné kousky. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zombieho klasický eintopf nahotinek, krve, střívek, prdění a plytkých odkazů na americkou popkulturu. Mám rád divoké směsice a absurdní humor, Rob se opravdu snaží, ale - jak říká polské přísloví - "z prázdného nenaliješ". Takže zůstávaji "kdyby" ... Kdyby Rob uměl psát roztomilé pitomé parodické písničky jako Flight of the Conchords, kdyby byl bystrý jako Eddie Izzard, kdyby byl sečtělý jako Pythoni ... Naštěstí je to vcelku krátké a většinu času se koukáte na prsíčka, takže to jde. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama