Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

anderson 

všechny recenze uživatele

ZOMBIEho zvrátené fantázie sú týmto počinom zvečnené aj v žánri animovaného filmu a treba podotknúť, že nepoznajú nijaké medze. ROB evidentne našiel inšpiráciu v raných dielach RALPHa BAKSHIho a dal si záležať aj na postmoderných hrách s formou a obsahom. Nemám animáky príliš v láske, ale tento som akceptoval. Deti (minimálne) pod 15 rokov by to ale sledovať nemali. (25.9.2009) ()

Webb 

všechny recenze uživatele

....a cenu za nejperverznější a nejšílenější animák roku si odnáší......Rob Zombie!!! Animace nebo příběh sice nijak výrazně neoslní, jenže u tohoto kousku nemůžu jinak než to prostě hodit za hlavu. Tohle je naprostý úlet, málokdy mě takto animák pobaví ultra nářezovými dialogy a scény. Tomuto se to však podařilo, přesně můj styl humoru. Dále také potěšily parodie na různé filmové klasiky. Rob Zombie to rozjel ve velkém stylu a jsem zvědavý, zda od něj ještě uvidím nějaké další chvályhodné kousky. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

rob zombie by mal robiť asi animáky, lebo superbeasto sa mi z jeho filmografie páči najviac. správne nekorektný čierny a sexistický humor, kopec citácií a miera postmodernity až taká, že vyslovene bez znalosti žánru horor bude pozeranie tejto šialenej jazdy (mne pripomínajúcej skvelý seriál Superjail) značne chudobnejšie. skvelé ironické hudobné doprevádzanie a plejáda úchylných nápadov (potkany z hemeroidu...) a to všetko v ľahko naivnej animácii, ktorá to vhodne korunuje na zombieovský superbrak kultových kvalít. každá dekáda musí mať jeden zvrátený animovaný celovečerák. beavis & butthead...south park...superbeasto... ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zombieho dospělácký, to znamená kozičkama a prdelkama nabitý animák je po letech oddalování konečně na světě! Nejsebestřednější celebrita Monsterlandu - El Superbeasto, jeho akční ségra Suzi X, její a jí nadrženej robot, zneuznaný šmírák Dr. Satan se svým věrným opičákem, nakládaná Hitlerova hlava v rukou nazi zombíků, přejetý Michael Myers, šukající duchové, prdící a věčně nahatá sexy sexbomba, tuny odkazů, žertíků a nadávek, že už to teď moje hlava ani nestihla všechno zachytit. Pořád se něco děje. I nějaký to krvavý násilí no. Prostě koho by to mohlo zklamat! Pravda... co bychom se měli šálit, nejedná se o žádný bůhvíco a smíchy se taky asi nepopadnete (četl jsem rozhořčenou recenzi, kde tomu týpek vyčítal absolutní absenci vtipu, s čímž zase já nesouhlasím, nicméně taky názor), ale pořád je to příjemná, nevázaná a po všech stránkách (včetně animace samotný) hodně stylová zábava. Radost pokaždý, když něco podobnýho vznikne. Jinak z hvězdných hlasů mě nejvíc pobavila Rosario Dawson. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)
  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama