Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nemělo by mě překvapit, že v dnešní době vznikl ke všemu již vytvořenému seriál o chlápcích, kteří dávají dohromady motorky. No a vida, stejně plně nerozumím tomu, že někdo vleze s kamerou do garáže, poskakuje kolem antiasertivního otce se synem, a posléze na tom postaví kariéru. Není však potřeba chápat všechno. Když pominu prvotní pohnutku nebo záměr, musím uznat, že své obecenstvo si tato odrůda reality show patrně najde. Vlastně už našla, podle zdejšího hodnocení. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to i člověka baví, ale po čase si říká "to už jsem viděl stokrát". V každém díle (nepřekvapivě, vzhledem k názvu i tématice) se pracuje na motorce. Zajímavé momentky občas nahrává rodinné a firemní hašteření, ale po čase si docela říkám, že už je to docela trapné. Ani různorodá tématika přípravy motorek pro danou akci to nijak nezachraňuje - sice jsou u různých provedení znatelné změny, ale ve výsledku ne tak velké, aby mě to nějak extra vytrhlo z toho, co už znám z dřívějších dílů. Pocit nějakého nečekaného překvapení či ozvláštnění tu nespatřuji a když už se objeví pokusy, předvede se to tak nic-neříkajícím způsobem, že to za moc nestojí. 2/5. ()

Reklama

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Klasické šabloty typu nasranej Paul, hádky se synem, usmíření, předvedení motorky, všichni jsou šťastní se sice docela brzy ohrají. Co se ale nikdy neohraje je tvorba motorky úplně od základů. Každá je něčím unikátní, má svoje problémy při výrobě ale výsledek stojí zato. Motorky mě nijak neberou ale Choppery, co dělají v OC Choppers jsou umělecká díla. A náhled do dílny při jejich tvorbě je super odreagovačka a zábava. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Americký Chopper je reality show a tak se musíte smířit s tím, že kromě obdivování těch nádherných strojů uvidíte chlapi z Teutulovy firmy na sebe řvát, házet nářadí, nebo dokola před objektivem komentovat náladu v dílně a rozebírat své vnitřní pocity. Sem tam se přimíchají nějaké ty rodinné problémy či oddechovější zábava. To ale nemůže zakrýt skutečnost, že American Chopper jsou v USA skutečným pojmem, opravdoví borci montující pojízdné skvosty a objednávky význačných firem či celebrit budiž toho důkazem. ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

No vlastně tady nebude můj komentář, ale okopírovaný jiný který dle mne stojí za to: "Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili." Proboha na co se to ta osoba koukala, já viděl pořad o stavbě motorek na míru? ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Na motivy seriálu vyšly dvě videohry – „American Chopper“ a „American Chopper 2: Full Throttle“. (NiaWolf)

Reklama

Reklama