Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Svérázná rodinka, která vám postaví unikátní a hodně specifický kousek na zakázku. Některé mašiny jsou skutečně parádní. Koukám na ně jako na svaté obrázky. Bála bych se na nich jen projet. Baví mě sledovat jak z jednotlivých dílů dokáží něco podobné vyrobit a složit, aby to bylo vůbec pojizdné. Hoši vědí, co dělají. Občas se spolu poperou, něco rozmlátí a pak je zase klid. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Né příliš talentovaní designeří a zruční řemeslníci-v rodinném podniku-skládají dohromady choppery z dílů dělaných(v jiných firmách) na zakázku...Mezi tím fotr(šéf) řve na ostatní kvůli totálním kravinám a ostatní se tváří, že to není žádná sranda ....No-aspoň, že se nakonec vždy ukáže, že se mají všichni vlastně rádi a i když vypadají tvrdě-jsou to vlastně dobráci od kosti :D :D ()

Reklama

Ghedina 

všechny recenze uživatele

Neustálé nadávání jaký je kdo blb a tele a na co sáhne to zmrví,na to se nemusím koukat v bedně,když to okolo sebe poslouchám neustále pořád.Navíc jsem absolutní odpůrce všech těchto reality tv kravin,ale tady je to trochu o něčem jiném.Ty choppery jsou úžasné a navíc jako velkému fandovi těchto strojů mi dělá moc dobře,když můžu aspoň z části vidět jejich stavbu.Takže styl 0/obsah 100 celkem tedy 50%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak staví pravý Američané pravé americké choppery? Jednoduše, zavolají Teutelovi :-). Ne tohle není vtip, tohle je "reality-show"(?), v které sledujeme členy motorkářské dílny, jak zvládají chvílemi trochu umělé situace s jejich nádhernými motorkami podle přání zákazníka. Někdy je výsledkem nádherná motorka a zábavný díl, jindy jenom nádherná motorka. Neustálé hádky a "psychologická hra" zaměstnanců s velkým Paulem Teutelem osobně po delší době ztrácí na zajímavosti a je stereotypní, přesto ty motorky a jejich stavba hodně diváků dokáže zaujmout (i mě a to motorky nijak extra nezbožňuji:). ()

TKKMR odpad!

všechny recenze uživatele

Ješitný starnúci chlap a jeho dvaja synovia - ambiciózny tvrdohlavec, ktorý sa výzorom a bohužiaľ aj povahou hodil na fotríka a obezitou sužovaný introvert si tu riešia svoj biznis, týkajúci sa montáže chopperov na zákazku. Zároveň medzi nimi narastá generačný konflikt, pôsobiaci ako súčasť televízneho scenára. Na môj vkus je to nezaujímavé, príliš ukričané a neprirodzene chlapácke. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama