Reklama

Reklama

Labilní muž, který se dostal ven z psychiatrické léčebny, se snaží přesvědčit svou dceru, že někde na předměstí je zakopán španělský zlatý poklad. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Takhle by asi vypadal Oliver Twist, kdyby ho přesadili do americké reality a nechali mu jednu polovinu rodiče. Ta polovina se jmenuje Michael Douglas, je udesne fousata a roztomile silena, hraje si na Lovce pokladu a hleda smysl zivota mezi bagry a detektory kovu. Atmosfericke, civilni a zvlastnim zpusobem pronikave. Snilci vsech zemi a vyznani, spojte se. Zatimco budete hledat, Evan Rachel Wood za vas odpracuje par smen u McDonalda. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Téhle komedii chybí šťáva, která by diváka připoutala k sedačce a zpříjemnila mu necelé dvě hodiny sledování neoriginální nudné komedie. Douglas není špatný ve své roli, ale stejně jeho postava není scénáristicky dobře domyšlená. O něco lépe je na tom hlavní ženský part, který film drží jen tak tak nad vodou... Škoda. Vypadalo to tak nadějně. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Příjemně se linoucí oddychovka, která si na nic nehraje.. Mezi ústřední dvojicí to náramně jiskří, i když dospívající Miranda nemá zrovna radost z dobrodružných eskapád svého otce, kterého před časem propustili z ústavu pro duševně choré. O velkých věcech se ale dá vyprávět i skromným způsobem, a tak si přirozeně rozkošnou Evan Rachel Wood a zlatou horečkou posedlého tatíka Michaela Douglase přinejmenším užijete!! ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Mám celkem ráda poetické snímky jako je tento, zároveň realistické, a zároveň metafora. Jenže tady mě chybělo něco víc, jako nápad to nebylo špatné, ale myslím že na celý snímek to bylo příliš málo. Zdálo se mi to trochu roztahané. Ale zase na druhou stranu, byli tam i pěkné scény, takové jaké skutečně ze svým otcem občas zažijeme (jojo, není jediná kdo má tátu magora...) a ta kombinace Wood + Douglas byla celkem zajímavá. Nevím, prostě mi tam chybělo něco co by mě očarovalo. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Film se mi dostal do rukou, aniž bych vůbec věděla, o čem je, nebo kdo v něm hraje. Takže mi chvíli trvalo, než jsem Douglase pod maskou "Čáryfuka" poznala. A dál? Bylo to příjemné, docela vtipné dílko o chlapíkovi, který se ve svém životě snažil, seč mohl - žena mu utekla, dítko na krku, po pokusu o sebevraždu skončil v blázinci, dcera nechala školy a nyní, pracující v McDonaldu, si jej vyzvedne domů a z taťky holt nemůže mít moc radost, protože je trochu cvok, nechává za sebou haldy špinavého nádobí a sní o nálezu dávného pokladu, jehož historii si nastudoval v blázinci...ale otce máme jen jednoho, takže mu dcerka nakonec pomáhá a jak to dopadne, na to už je potřeba se podívat. Vůbec to ale není ztráta času. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Santa Clarita, Los Angeles a Simi Valley. (Terva)
  • Mike Cahill napsal návrh scénáře již v roce 1980. (Terva)
  • Film byl z rozpočtem 10 000 000 amerických dolarů natočen za 31 dní. (Terva)

Reklama

Reklama