Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to do velké míry zabil ten pop-rock co se znenadání kdesi uprostřed objevil a naprosto rozbořil už tak chatrnou atmosféru. Pro tak málomluvný příběh byla zvuková a hudební stránka největší slabinou. Animace je sice špatná po stránce technologie, ale i to je pro mě jen další důvod pro zvukovou kulisu. Škoda, ten celovečerní film se stal lepší náhradou, i když vše posunuje svou nutnou rozvitostí někam trochu jinam. ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Fakt nadupaný kraťas...postapokaliptická atmosféra, úžasné industriálne, kovové zvuky a dobrý príbeh, ktorý nepostráda napätie. Atmosférou to naozaj miestami pripomína Silent Hill...špinavé, hrdzavé...ešte aj tí handroví panáci vyzerali ako malé zrúdy po nukleárnej vojne. Rozvynúť to do celovečerného filmu a mohla by to byť pecka. ()

Reklama

solid 

všechny recenze uživatele

Naprosto hustý postapokalyptický animák, pátou hvězdičku tomu ubrala jen délka filmu, protože já bych chtěl víc. Prostředím i atmosférou mi to připomnělo kraťas Silent City s Cilianem Murphy, ale každopádně to dělá z připravovaného filmu pro mě jeden z nejočekavánějších projektů roku 2009. edit: tak po druhém skouknutí před filmovým zážitkem přidávám patou hvězdu pro případ, kdyby si to film nezasloužil. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Velmi efektní, atmosférický kraťas, který překvapuje vypiplanou animací a strhujícími akčními scénami. Nakonec ani nemám špatný pocit z toho, že podle ukázek na celovečerní film 9 bude tento snímek - uvedený v září 2009 - vypadat téměř stejně jako jeho o čtyři roky starší brácha. Jestli si udrží stejné tempo a zejména nádech postapokalyptického světa, tak se na pytlíky :-) už moc těším! ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Na všech frontách poráží svého obtloustlého mladšího brášku.. Tady devítka začala a očividně měla i zůstat... Nesnaží se nabízet prázdná odůvodnění a strukturu dění. Objevíme se uprostřed nějakého světa, někde, s někým. Vidíme pouhý fragment celku. Ostatní je na naší imaginaci... Ten zrnitý filtr by mi vůbec nevadil po celý film http://www.youtube.com/watch?v=5IQcMeNh7Hc ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama