Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No zase až taková jízda to nebyla, ale i tak je to v rámci subžánru docela slušnej kousek z pěkně temnýho a depresivního prostředí podzemky. Škoda, že jak film postupuje dál a dál, tak logických lapsů přibejvá. Teda ne, že bych zase od toho čekal něco oduševnělýho to ne. Jenom škoda, že po solidní atmosférický první půlce se z přibývajícím časem film mění v čím dál tím větší šílenost, ale zase ty masakry taky celkem ušli, že to bylo levný je vidět na první pohled, ale to mi zase u podobnýho filmu tolik nevadí. čistej průměr.50% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Karen je zamestnaná ako zdravotníčka. Pracuje s psychysicky chorými ľuďmi. Potom čo jedna z jej pacientiek spácha sebevraždu, začne mať desivé vidiny. Tie ju varujú pred cestou nočnou linkou podzemnej dráhy. Karen však predsa len do vlaku nastúpi a zažije najhroznejšiu noc svojho života. Nemám v obľube takéto nízkorozpočtové horrory. Prostredie metra sa mi nezdá ani atraktívne, ani strašidelné. No a nápad o vraždiacej náboženskej sekte vyčíňajúcej v tuneloch podzemky mi prišiel úplne hlúpy. Kanadský horror "Jazda smrti" je poriadna chujovina. * ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro horory z podzemního prostředí metra či hororů odehrávajících se na dráze ve vlacích takže jsem musel vidět i tento a pravdou je, že měl na to patřit k těm nejlepším. Nápad vskutku povedený a celkem i originální v rámci možností. Jenže kromě Neila Napiera se opravdu nedá koukat snad ani na jednoho...ehm...herce. Opravdu hráli tak uboze, že spolehlivě zabili víc scén než v tom filmu fanatici zabijí lidí. Totálně mě iritovala to stará bréca která v jednom kuse přehrává a já doufal že jí Neil tou sekerou usekne palici a pak ještě ten ubohej blonďáček co se snažil tvářit úchylně byl taky trapák na entou. Neříkám, že čekám oskarové výkony, ale tohle fakt bolelo. Vražd je celkem dost a krvavé jsou taky. Ke slovu přijdou, nože, sekera, páčidla, kladivo, meč... Jedna lekačka mě fakt dostala (gratuluju) a atmosféra celej film zoufale bojuje o udržení na obrazovce, ale "herci" jí zahánějí jak jen to jde. Naštěstí vždy sebere odvahu a zase se vrátí. Kdyby herci alespoň trochu hráli tak tomu filmu dám pět hvězd protože by spousta scén určitě dopadla podstatně lépe. Takhle si mohu jen říkat škoda mohla to být fakt bomba. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné, jen to chtělo doladit scénář, potenciál by byl vysoký. Příběh se převážně odehrává v metru, kdy lidé jež jsou členy náboženské sekty dostanou na pager vzkaz : takže berou do ruko kříže s ostrými meči, jež mají zabíjet ve jménu očisty. Osobně si myslím, že herci by to uhráli i líp, ale nebylo tam dost prostoru, což není v hororech nic nového. Dávám 4*, přestože konec vyzýval v pokračování.........! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama