Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Když jsem si prošel galerii, tak jsem hned věděl, že se na tohle podívám. A dobře jsem udělal, protože jsem dostal od filmu víc, než jsem čekal. Noční metro, parta náboženských fanatiků a nic netušící cestující totiž zaručují kvalitní hororovou podívanou. Na závěr už snad jen „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle nízkorozpočtový horrorový úlet je sice hodně hloupoučký, ale zároveň i hodně roztomilý a zábavný. Na té jeho zábavnosti má zásluhu hlavně hojná účast naprosto excelentních armagedonských pošuků, kteří se snaží spasit co nejvíc duší svými ostře nabroušenými krucifixy. Film vypadá, jako by ho natočila partička středoškoláků s dobrým filmařským vybavením i know how, aby pobavila sebe i diváky. Já se tedy bavil skvěle, jako nejspíš i všichni herci při natáčení. Byla v něm i jedna nečekaná brutalitka s těhulkou, jejím manželem a jejich děťátkem... A také je v něm několik slušných lekaček, ta nejlepší je hned v první scéně po úvodních titulcích (ke kterým hrála i celkem dobrá hudba). Solidní zástupce brakového žánru. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být? Zabijáci mi připadali jako mimozemšťani z Četníka, chovali se jako největší geňa a ještě u toho zpívali. Já bych takový zmagořený sektaře vystřílel. Jo, měl tam dovalit Rambo a všechny je na jeden zásobník rozsřílet na sračky, blbce vylízaný. Jen tu babku bych nechal umírat dlouho. Začátek byl hodně nadějný, ale pak se to změnilo v náboženskou vyvražďovačku, která je možná pro někoho poháněná zajímavým námětem, ale já tohle prostě nespolknu. Jedna hvězdička za první lekačku, která byla luxusní! Potom šlo volume doleva a s tím šel do háje i celý film. 25% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zase mě jednou zlákal slibně vyhlížející obal a pěkně jsem naletěl. Kdyby film začínal tam, kde končí, mohlo to být docela slušné béčko s démonickými potvorami v metru, jenomže místo toho tam pobíhá skupinka zmagořenejch sektařů, kteří plní vůli boží tím, že zamordujou každého, koho vidí. Nic proti tomu – já na tuhle religiózní chátru nadávám rád a často. :-) Jenomže tihle jsou opravdu jeblí už od pohledu, takže jsem celý film uvažoval, jestli to je myšleno vážně, nebo to má být jako vtipné. Film totiž není ani strašidelný, ani zábavný. Tu a tam sice nabídne docela solidní gore, ale to už to z bláta nevytáhne. Verdikt – ztráta času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama