Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sem možná jedinej komu se to nějak nelíbilo, ale takhle nesympatický film jsem už dlouho neviděl. Céčko každým coulem. Malkovich se ve filmu prakticky nevyskytuje, Perlman po pekelném Hellboyi otočil o 180 stupňů a Thomas Jane není zase takový tvrďák jak se tváří. Jak jsem naznačil, film si mé sympatie prostě nedokázal získat. Triky přímo obludné. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Tohle byla dobrá blbost, béčko jak řemen. Některé nápady stojí za to, například stroj na výrobu mutantů si pamatuju, že mě dost pobavil, ale ještě lepší bylo, když se umírající přítel Thomase Janea furt nemohl vymáčknout ohledně toho, co má Jane říct jeho manželce, a tak ho Jane odpravil se stoickým výrazem ve tváři. S bratrem jsme se u toho slušně zasmáli. Tím ale nechci říct, že by to byl špatný film. Má to obdivuhodně dobře vybrané herce (Jane, Perlman, Malkovich, Devon Aoki, Benno Furmann, veterán podobných béček Sean Pertwee), originální stylizace, jenom jsem nepochopila pojmenování jedné společnosti Bauhaus či tak nějak, to mi přišlo dost směšný. Taky dobrá hláška: Perlman k Janeovi: "Ty nepřijmeš svátost?" Jane: "Nemám hlad." Ale jinak nadprůměrné béčko, po opakovaným podívání zvedám na 4*, lidi tady jsou nějak moc náročný na béčkovou zábavu, tohle by mělo bejt aspoň v šedesátkovejch vodách. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie, ktoré poslalo moje mozgové bunky chytať farbu na Hawai, obrazové receptory vyžmýkalo úžasnou futuretro štylyzáciou a srdce, ktoré občas tepe na hladine "bé" nakrmilo robotníckym slovníkom, plnými zásobníkmi a ostrými čepelami. Litriky kriklavo červeného, ako bonus. Môžem pindať na x-vecí, ale to už by bol iný film s inými ambíciami. Škoda len, že v mešci nebolo dosť chechtákov na poriadny rendering. Tie obrazy by si to fakt zaslúžili. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takle slaby hodnoceni si to nezaslouzi, film mel sice daleko vetsi potencial, ale i tak se na to moc pekne kouka. O predloze jsem v zivote neslysel, ani nevim, jestli to byla knizka nebo hra nebo neco jinyho, ale aby clovek pochopil o co de, tak to vubec neni potreba, obzvlast kdyz je tu takovej vysvetlujici uvod. Jinak film je natocenej docela slusne, pekna vizualni stranka, akorat mi to furt pripominalo film jak z druhy svetovy nez z 700 let vzdaleny budoucnosti. Akorat mi prislo, ze se furt snazi hrat na takovou tu osudovou notu, ale darilo se jen misty a taky se film nejak nemoh poradne rozjet, ne ze by tempo bylo pomaly, navic se furt neco deje, ale proste jeste trosku vetsi svih by neuskodil. Nicmene souboje docela pekny a krvavy, trikove taky slusny, i kdyz to pusobi trosku jako drazsi becko nebo pilot serialu HBO a obcas precejen bylo videt, ze herci v tom prostredi nejsou, ze je jen za nima pozadi. No a herci jsou taky fajn, obzvlast Jane se snazi a potesila me pritomnost Benno Furmanna. Celkove slabsi 4*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se v tom snímku tolik nemluvilo ve voiceoveru a ještě o něco více se přidalo akce, která by nevypadala jako z malé místnosti, asi by to bylo alespoň o trochu lepší, nápaditější, zábavnější. Film se chce tvářit strašně epicky, ale stejně jde jen o to, že se zde bojuje s mutanty, kteří nevypadají špatně, ale ani nejsou moc nápadití. Čekal jsem asi malinko nápaditější příběh, ale ten se nedostavil. Dění je velmi průhledné. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)
  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)

Reklama

Reklama