Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Milé, oddychové, nenáročné, hezké, veselé, úsměvné × sladké, nereálné. A proč ne? Film vám nic nevezme, dá vám maximálně tak dobrou náladu a zaplaší chmury. Příběhy a události s našemi obyčejnými životy naprosto neslučitelné, ale pobaví. Každý hledá tu svojí spřízněnou duši, popřípadě dcerku. Maluje, sexuje, a nosí vtipná trika s vtipnými nápisy (např. "Serfuju nahý" nebo "Prodal jsem krek C.I.A."). Nebo sní o sousedce a píše si s tajemnou osobou na internetu. Ke všemu má partu skvělých přátel, práci v bistru kde se vlastně nic neděje a všichni očekávají happyend. Film pro všechny co jsou unavení, smutní a nebo je venku ošklivé počasí. Dnes si nepamatuju žádný ucházející úryvek z filmu.. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Takový na první pohled nenápadný další druhý romantický filmeček. Ale kupodivu jde o hodně povedené dílo, které vlastně nemá zase tolik romantických klišé, ale naopak se tu objevuje docela dost povedených vtípků. Je to hoooodně pohodové dílko, které pozvedne náladu, aniž by šlo o přeslazenou limonádu. Je to jeden z těch filmů, které ocení romantická duše i její méně romantický protějšek :). ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Úsměvná komedie, která mě dokázala bavit od samého začátku. Jensen Ackles měl úžasnou roli a už při první scéně jsem se málem podělal smíchy a i kvůli jeho vzhledu. Originálního příběhu se divák nedočká, ale typického s koncem jak má být. Co také čekat od romantické komedie s nádechem lehkého drama. Musím pochválit i hudbu, poněvadž se do tohoto snímku hodila.. 8/10 = 80% ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasnej film. Opět dokonalá Elisabeth Harnois, na který sem mohl celou dobu oči nechat, suprovej Jensen Ackles. Jeho trička a účesy neměly chybu. Žádná zbytečná scéna, od začátku je všechno jasně daný, což je u tohodle filmu jedině plus. Nedokázal bych se představit lepší brigádu než tam dělat s nima a bejt členem tý jejich ,,rodiny,,. Důkaz toho, že nepotřebujete okolo sebe milion lidí, ale pár, který za to stojí, a že ten pravej člověk je možná blíž než se zdá. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Takové překvapení jsem nečekal. Je vidět, že z klasického námětu jde ještě pořád udělat nadprůměrně kvalitní film, ze kterého navíc srší síla a láska na všechny strany. Sympatičtí, neznámí herci, jejichž postavy a životní příběhy jsou naprosto odlišné, a z nichž každá dostala patřičný prostor, dělají tento film nadprůměrným. V neposlední řadě nesmím zapomenout na vhodně vybraný soundtrack a díky předzávěrečné scéně přidám hvězdu navíc. 85 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)
  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)

Reklama

Reklama