Reklama

Reklama

Rolling Stones

(koncert)
  • USA Shine a Light (více)
Trailer

Pohled režiséra Martina Scorseseho na největší rock'n'rollovou kapelu, na legendární Rolling Stones, kteří jsou spolu přes 45 let a stále fungují. Scorsese sestavil velice silný režijní tým z osob, z nichž mnoho obdrželo Oscary za svoji práci, a natáčel Stouny v Beacon Theater v New Yorku po dobu dvou dní, aby zachytil jejich syrovou sílu a přinesl divákům tento filmově/hudební zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Asi jako většina lidí zde jsem čekal více té dokumentární stránky, ale na druhou stranu - nic nového by asi řečeno nebylo, protože o Stounech bylo za těch skoro 50 let řečeno snad vše. Takže nezbývá než si užít parádní koncert plný skvělých hostů. Ale přecijen na 5 hvězdiček je to málo, pokud člověk hodnotí objektivně film a ne samotný výkon Stounů. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Rolling Stones jsou dobří, i když je nijak zvlášť neobdivuji a pohled na Jaggera si zrovna neužívám. Ale musím uznat, že to tihle důchodci umí na koncertu ještě pořádně rozbalit, ale některé pózy by snad pro jejich věk mohly být tabu :-) Každopádně se jedná o dobrý záznam koncertu s několika vsuvkami, bohužel nic víc. Martin Scorsese mohl svůj talent a čas uplatnit někde jinde, tohle by zvládnul stejně dobře kterýkoliv režisér videoklipů. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Wohohou, přece nemůžeme usmažit Micka Jaggera?! No to rozhodně ne. Ovšem, jak můj tatínek správně podotknul, zhruba 90% koncertu zní jako představení slušné country kapely a kdyby někdo doufal, že se podívá na/si poslechne vypalovačky od legendy rocku, tak možná trochu zapláče. Ta dechová sekce, ach ta dechová sekce je zlo. ()

curunir

všechny recenze uživatele

,,AKO BUDE PUBLIKUM REAGOVAŤ NA VŠETKY TIE KAMERY? __ Videl som to, ale koncerty, TV noviny a rôzne súťaže nehodnotím a označiť tento výtvor za dokumentárny nie je na mieste, pokiaľ za ne nepovažuje niekoľko archívnych vsuviek, ktoré z dvojhodinovej stopáže zaberú asi niečo cez desať minút. Inak RS nepočúvam a z toho čo odspievali som okrem pár songov zo záveru nič nepoznal, no nepopieram, že sa jedná o hodnotnú muziku. Každý je tak starý ako sa cíti, čo o tejto štvorke určite platí, no pri pohľade na prepoteného, poskakujúceho Jaggera som si kládol otázku, či už nie je na podobné kúsky pristarý a nemal by svoju aktivitu predsa len krotiť. Scorsese napriek tomu, že do poslednej chvíle nepoznal playlist ukočíroval všetko s jemu vlastným prehľadom a celkovo je zo záznamu badateľná veľká profesionalita akou sa môže pochváliť len máloktorý koncert. Richards a Wood (podobá sa na jedného známeho) je dvojka na pohľadanie. (136. komentár) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Čo na tom, že Rolling Stones vyzerajú ako zombie po jadrovom výbuchu, energie majú na rozdávanie, to sa musí nechať. Každopádne hudobne ich moc nemusím a tým pádom, že 90% zaberá koncert, mierne som sa aj nudil. Ešte že režisérom je sám Marty, kvôli ktorému som to vlastne celé pozeral (aj keď ten záver mi prišiel skôr trápny ako vtipný). Pre fanúšikov RS bonbónik, pre nás ostatných "len" zaujímavosť. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (8)

  • V publiku si můžete všimnout Bruce Willise (v žlutém klobouku). (Partina)
  • Dokument se natáčel v divadle Beacon v New Yorku po dobu pouhých 2 dní. (Olík)

Reklama

Reklama