Reklama

Reklama

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

ty mi odpovídáš na to, co jsem již vysvětlil, psal jsem ti, že kdyby tu nebyla ozonová vrstva, tak Slunce nás spálí, jenže ozon tady je, aby nedošlo ke spálení... prostě už to, že tady je si myslím není náhoda... Země je prostě chráněna před vším, aby tu život nezanikl... už to jak sem může spadnout meteorit, tak je tam možnost a obrana Země v tom, že v atmosféře shoří a rozpadne se na malé části, které pak spadnou a mají minimální škodu... ty si neuvědomuješ jaká je naše planeta mechanismus... to stejný tvé tělo, kdybys neměl obrané látky, imunitu, tak do roka je po tobě... je to prostě dokonale vymyšleno tak, abys přežil i za zlých přírodních podmínek... já na náhody fakt nevěřím... všechno musí mít vysvětlení...

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Gladiator15

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

GigaPudding

jak jsem již psal, četl jsem něco jinýho... jinak v tom vesmíru v tom mrazu nic nepřežije, to dokonce tvrdili i vědci... tam je asi jediná možnost ta, že nějaké organismy by se tam mohli přenášet meteority... prostě vybouchne nějaká planeta, roztříští se do vesmíru a letí, až do doby než narazí do jiné planety, pak nejspíš rozeseje život, ale jak řikam, ani vědci neví jestli život vznikl na Zemi, nebo sem doletěl v meteoritech...

na příspěvěk reagoval Gladiator15

 (hodnocení, recenze)

rounen

1) člověk by nevznikl už

2)když píšeš že ve vesmíru je velký mráz a nic tam nemůže přežít. Jakto že teda existuje naše planeta ? Na to si zapoměl co. Jelikož Země je taky ve vesmirů a po mrazech ani stopa. Znáš slunce ne ? Má docela sílu..zkus se na něj podívat na pár vteřin nebo jdi ven kde je v létě 40ka..

3)planeta není vynález

4)přemýšlíš jako člověk..a to ještě né moc chytře (bez urážky) což je samo o sobě všeříkající pokud chceš pochopit vesmír a život aspoň z 1%.

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

nemůžeš si být jistý tím, že tvá duše se zrodí do světa náhodně a po smrti už nikdy nebudeš... to není vůbec jisté... možností se nabízí hodně, a to takové, že tvá duše se může převtělit do jiného těla a žiješ nový život dle genů tvé matky a otce... nebo zanikne vesmír, a zrodí se uplně odznova, takový restart a vše pojede od začátku až do doby, než se to dostane do stádia kdy bude vznikat na nějaké planetě život a zase mohou vznikat nové druhy i třeba zase lidé a nemusí být vyloučeno, že se opět zrodíš znovu... dle mýho mi příjdeš, že všechno vidíš uplně černě, prostě že umřeš a je konec, už nikdy nebudeš... dokaž že to tak je, a můžeš to pak tvrdit... prozatím jestli ti můžu poradit si nechej otevřený vrátka pro více možností... můžeš taky život brát jako hru, jenže sám víš, že nějaká hra na PC může skončit, ale když ji začneš hrát znovu, tak máš na výběr zase tu stejnou postavu... já si naopak myslím, že posmrtný život je nejmenší pravděpodobnost, protože nevím co bys chtěl v tom tzv. ,,ráji,, dělat... na Zemi toho alespon můžeš jako člověk toho hodně zkoušet a cokoliv chceš, sporty, zábava, holky, máš tu možnosti, můžeš si užívat, využívat toho, atd... samozřejmě jsou i lidé, kteří by tu chtěli žít jen z lásky k druhé osobě a to jim stačí...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

denulik

dobře, tak mi pověz, pokud tolik čteš vědecké knihy, jestli když vyhyne naše rasa, jestli může z nějakého zvířete vzniknout za milion let nový člověk... popřípadě z koho přesněji ted z těch zvířecích druhů... jinak já jsem slyšel a četl zase něco jinýho, a to, že když spadl ten velký meteorit, tak zničil ,,téměř,, veškerý život na Zemi, jenže ti co přežili prý umřeli hlady, protože neměli co jíst, všechno shořelo, a co zbylo, tak to ty zvířata snědla a pak umřela stejně hlady... a ještě se tam psalo, že v tom meteoritu mohli být nové organismy, ale to jsou jen teorie vedců... nikdo v tu dobu nežil, takže to jsou jen domněnky, nikoli 100%fakta... já jsem prostě názoru, že ve vesmíru je neskutečně velký mráz a nic tam nemůže přežít, tudiž kdo nebo co potom vybudovává ty vynálezy jako jsou planety, na kterých vznikne život... k životu je potřeba neskutečně moc mechanismu, aby mohlo něco vzniknout... tolik toho se mi zdá na náhodu podivné... už jen samotná gravitace, kdyby tam nebyla, tak nic nefunguje, ale hle ona tam je... ozon naší Země, kdyby tam nebyl, Slunce by tu vše spálilo, hle ozonová clona tu zase je. a takhle to je se vším... jak řikam na náhodu je tu toho až moc funkčního...

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

rounen

z ničeho ne :)

nové druhy vznikly mimo jiné z těch dinosaurů. Především z těch, kteří byli schopni se adaptovat na podmínky po dopadu asteroidu, protože ten asteroid nevymýtil všechen život na planetě zejména díky tomu, že to nebyla "ohnivá planeta".

Za druhé i ve volném vesmíru, mimo planety, se vyskytují prvky potřebné pro život na Zemi, včetně aminokyselin => "mrtvá hmota" je asi na stejné úrovni jako tvoje oblíbená "ohnivá planeta".

Zbytek už radši nechám na pokoji, protože "vynález zvířecího těla" zrovna tobě asi vysvětlit nepůjde :).

na příspěvěk reagoval rounen

 (hodnocení, recenze)

taky jsi mohl mít jiné jméno, koníčky,nemusel by ses zajímat o filmy, nemusel bys být na čsfd a vést konverzaci s někým koho neznáš (já) a debatovat v diskuzi na Inerstellar  o ŽIVOTĚ..prostě náhoda kterou nemůžeš dát do vzorce ani nějak jinak ji uchopit než říct že se jedná o náhodu tak jako skoro všechno.

 (hodnocení, recenze)

rounen

 na všechno se díváš z pohledu člověka a tím že se snažíš chápat věci kolem sebe jako člověk , tak jsi omezen chápat věci jaké jsou ve skutečnosti . Když se na to podíváš z pohledu přírody tak i to že jsi na světě je náhoda.

na příspěvěk reagoval rounen

denulik

denulik (hodnocení, recenze)

rounen

Sorry kámo, máš to trochu popletené, ty si na biole v škole veľmi pozor nedával, však? Po dopade meteoritu to síce najviac schytali dinosaury, ale nevyhynul všetok život, aby sa potom z ničoho obnovil. Navyše už v Perme sa odohralo doteraz najväčšie vymieranie druhov v histórii planéty (90-95% všetkého živého vymrelo, ale zvyšok sa dokázal prispôsobiť a vyvíjať). A k teórii inteligentného plánu (iný názov pre kreacionistickú teóriu, teda náboženské vysvetlenie) odporúčam knihu od Hawkinga a Mlodikowa Veľký plán. Sú to inteligentnejší chlapíci ako ja a vysvetlili celkom zrozumiteľne, že nadprirodzené sily nie sú potrebné, akokoľvek príťažlivá nám táto teória v našom komplikovanom svete pripadá.

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Frkyn

chlapci, pokud se ale nemýlím, tak zde na planetě žili dinosauři, měli stejné podmínky jako my pro život... jen tak z ničeho vznikli nové druhy?, poté vědci odhalili, že na Zemi spadl obří meteorit a zničil veškerý život, všechno spálil... tak jak je možný, že poté vznikl život znovu, ale už uplně s jinými druhy a taky s druhem tzv. opice, která se postupně měnila v člověka... pokud z ohnivé planety, jako byla Země vznikne život, tak je možné už uplně všechno a tím pádem je život nekonečný, protože když zanikne, tak vznikne znovu... Za druhé podle mě je vesmír mrtvej, je tam neživá hmota, tak nemohla ztvořit něco náhodně, tomu nevěřím... jako mrtvej vesmír, který nepřemýšlí ztvoří jádro, v tom obal, sféry, ozon, vše aby tam mohl fungovat život, poté náhodně živý organismus dostane vnitřnosti (všechno je tam propojené jak by to dělal nějaký šílený vědec), které mu slouží a chrání ho aby rychle neumřel, dokázal se poprat s nemocmi, dokonale promyšlené, a náhodně? tomu fakt nevěřím... vynález toho všeho dokáže dle mýho vymyslet někdo kdo nad tím bádá a přemýšlí... ale aby to vzniklo z náhody a mrtvého vesmíru, kde bouchaj planety, lítaj úlomky, to prostě není možné... vem si kolik vynálezů vymyslel člověk (Tesla, Einstein, apod.), aby život nebyl stereotyp a kolik vynálezů vynalezlo zvíře? nic, žádný... tak podle mě je velmi nereálné, aby si vesmír postupně budoval na planetách podmínky pro život s takovými vynálezy jako jsou lidská a zvířecí těla...

na příspěvěk reagoval denulik, GigaPudding

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

Ak by ste niekto našli trailer 3, hoci aj v pochybnej kvalite, pošlite to sem. Ak to 31.7 nebude na nete, pozriem si to.

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

Frkyn

Tak to sa máte... Na našom Slovensku môžme iba snívať... Síce čo tu TheRoller hovorí, že bude nabudúci rok, ale ktovie, či sa to naozaj zorganizuje... Aj tak by som do IMAX išiel len kvôli Interstellaru

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

ywo666

mě na ten film lákaj tři lidi  , Matthew McConaughey,Ch.Nolan a H.Zimmer , pro mě nejočekávánější film roku , snad se zadaří :-)

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

ywo666

Všetko- hudba, emócie, obrazy, Michaelov "príhovor", to, ako je to spolu zostrihané, no proste všetko. Aj to že to neprezradilo veľa. Nepotrebujem si z traileru vyskladať celý príbeh.

Uživatel Yesqward smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Trailer je na dnešní dobu nezvykle tajemný a nic neodhaluje.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Madsbender

Trailery mi prišli nezaujímavé. Nebola tam jediná scéna, ktorá by mi povedala. "Wow, to bude paráda". Priemerná scéna za priemernou. Ja Nolanovi verím. Ale jeho meno je jediné, čo ma láka. Keby to natočil niekto neznámi a pustia mi ten trailer tak si poviem, že to je pičovina a nemá to význam pozerať. Takže správna otázka je, čo sa vám vlastne na trailery páčilo? Lebo mne vlastne nič.

na příspěvěk reagoval Yesqward, Yesqward, Yesqward, Martas81

Frkyn

Frkyn (hodnocení, recenze)

rounen

Jak to myslíš "vymyslet" člověk a to ostatní? Vem si jaká doba byla na to, aby se vyvíjel, přizpůsoboval apod., nejen člověk... Zní to jako bys to viděl spíše na nějakého "stvořitele".... V nějakým dokumentu od Hawkinga říkal, že přece Vesmír nemohl bůh vytvořit, když čas vznikl s Vesmírem, takže na to vlastně neměl čas :D

na příspěvěk reagoval rounen

 (hodnocení, recenze)

a nebo jsi věřící a můžeš říct že svět vč vesmiru stvořil bůh a máš po problémech..Adam a Eva a hotovec :)

 (hodnocení, recenze)

rounen

To je tím že země je stará skoro 5 miliard let a za tu dobu se to tady přetransformovalo díký náhodě na život který začal u bakteríí a končí člověkem. Mě je spíš divný že jsme ve vesmíru jediná planetka s životem..to není prostě možný a vždycky budu věřit že tam někde hodně hodně daleko jsou další jako já,ty,my a nebo něco tomu podobně nebo v dokonalejší verzi nebo teprve ve stadiu opic.

na příspěvěk reagoval rounen

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

19.07.2023

Režisér Christopher Nolan si za ty roky v Hollywoodu vypěstoval pověst tvůrce, který má pevnou vizi, přesně ví, čeho a jak dosáhnout, a málokdy se co se kvality týče splete. Navíc se mu několik let… (více)

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

25.03.2023

Trend bobtnajících filmových stopáží pokračuje i letos a po 169minutovém Johnu Wickovi 4 se diváci pomalu ale jistě můžou začít připravovat i na další vydatné kousky. Čerstvě totiž byly odhaleny… (více)

Reklama

Reklama