Reklama

Reklama

Neznámý signál

  • USA The Signal (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Na dveře klepe nový rok a městečko Terminus se pomalu začíná utápět v chaosu, zmatku a anarchii. Všechny možné komunikační kanály se hroutí a z obrazovek televizí, monitorů počítačů a displejů mobilních telefonů začínají proudit do světa podivné obrazy a zvuky. A společně s nezvyklým signálem se všech obyvatel Terminu začíná chápat děsivý amok přerůstající v nelidské vražedné běsnění. Mladá žena Maya původně ničemu kolem nevěnovala pozornost, ale když si uvědomí, že má v zádech dav maniaků včetně vlastního manžela, začíná chápat, že musí něco udělat. A stejně tak její zachránce Ben. Jenže otázka zní, jak v této situaci postupovat. Jistě, nejlepší by bylo zničit zdroj signálu, ale to se mnohem snáze řekne, než udělá. A buďte si jistí, že režiséři David Bruckner, Dan Bush a Jacob Gentry, kteří natočili tento pozoruhodný sci-fi horor společně jako kooperační experiment a rozdělili jej do tří navazujících, přesto zcela odlišných částí, to svým hrdinům rozhodně neusnadní. Paranoia se začíná plížit ulicemi a smrt je nadosah ruky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (132)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby si aspoň páni režiséři řekli, jakého žánru se budou držet, ale proč by to dělali i přes jejich minimální režijní kvality. To by však nebyli oni, aby nepředvedli jednotématické a monotónní představení, v kterém je brakovost a vzhled ala nejlevnější video s ruční kamerou IN. Napodruhé pro mě nekoukatelné snímek, který mě znechutil svou nelogičností, nesmyslností a snahou vypadat chytře, protože si vzal na paškál tak úžasné téma jako ovládání lidí pomocí moderních technologií. Humor, který je tam strčen jako sekyra do břicha žáby působí nevkusně, absurdně a pro mě otravně. Někdo by se tady měl podívat třeba na Shaun of the Dead, aby pochopil co znamená správně namixování komedie a hororu v dokonalém poměru a zábavnosti. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

1000 x jsem si říkal, že se nebudu ohlížet na hodnocení filmů na stránkách CSFD a 1000 x jsem to přesto udělal. Jako vždy se mi to nevyplatilo. Opět dobře hodnocený film a opět to byla hovadina na entou! The SIGNAL neměl s horrorem nic společného! Byla to komedie a ke všemu zmatečná, úchylná a především nudná! Několikrát jsem se kouknul na hodinky a modlil se ať už ta bezduchá slátanina skončí! Má sestra u toho usnula už po 30 minutách, já jsem těch 100 minut protrpěl a věřte mi, že kdybych do toho neinvestoval 12 kč za DVD-R, tak bych to okamžitě vypnul! Už nikdy více "The Signal" a já jen doufám, že THE RUINS (na který se těším) bude lepší! ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle filmu opravdu není nic k pochopení a absolutně jsem se tu ztrácel, protože nic pdoobného jsem ještě neviděl. Střídání hororu a komedie, které do sebe ani trochů nezapadá, až se to dostane do takové fáze, kdy už nechápete vůbec nic, ale stejně na to s nadšením musíte koukat. A to, že je The Signal naprosto chaotický a zdaleka ne nějaký skvělý ''horor'' vám dojde až po skončení závěrečných titulků, kdy už nemáte náladu to více řešit a radši to rychle vypnete s dobrými vzpomínkami a do měsíce zapomenete. ()

petero 

všechny recenze uživatele

„Sama so slúchadlami na hlave, obchádzam mŕtvoly na chodbe.“ si môže pospevovať hlavná hrdinka. Zaujímavé na tomto snímku je to že nám podáva viacmenej pohľad zo strany zasiahnutých ľudí ktorých signál mení v agresívne beštie, pritom logicky uvažujúce, len zaslepené vlastným vysvetlením toho čo vidia. Film s myšlienkou ukazuje čo by sa asi stalo keby ľudia na svete nedokázali ovládnuť svoju agresiu. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Celkom originálny experiment, ktorý poteší srdiečko každého hororistu. Nie je to jednoznačný žánrový počin, vážnejšie scény sa striedajú s brutálnym čiernym humorom, čo nie vždy vychádza na jednotku, no napriek tomu, že sa na snímke podieľali hneď traja začínajúci tvorcovia, je výsledok príjemným spestrením súčasnej upadajúcej žánrovej invencie. Koniec je už trošku nezvládnutý, no i tak prevládajú pozitívne dojmy, ktoré v mojej mysli vyvolávajú dopyt po podobne svojsky poňatých snímkach. :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama