Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

Reklama

pugs 

všechny recenze uživatele

"Hej, sledujete to video, kde si chlapík kouří vlastní, však víte co?" - "Jo!" - "Já myslel, že je to počítačový trik nebo něco podobného. To je doopravdy, to je kurva doopravdy!" Luke Skywalker dabuje v naozaj hardcore super metal čiernom seriáli, ktorý kurefsky baví! Pri tomto seriáliku, ktorý má, ak som dobre zaznamenal, chystanú ešte len tretiu sériu, platí, že niektoré epizódy sú nudné, niektoré výnimočné a zábavné na 11/10! ()

KopTiK 

všechny recenze uživatele

Tlupa špinavejch, drnsejch metalovejch hardcore týpků, kteří hrajou ten nejtrvdší death-trash-power-grind metal a fanoušci je milují víc než své vlastní životy. Kam se Deathkloci mihnou, tam někdo zemře bestiální smrtí. Krása. Jen mě jemně otravuje to jejich stálé hledání toho nejtemnějšího, nejdrsnějšího, nejponurejšího, nejtvrdšího a nejmetalovějšího čehokoliv. (Murdefacův dárek k narozeninámy. Album natočené pod vodou...) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Výrazně prostodušší a přímočařejší než Detrit Metal City Detrit Metal City , přecejen americké seriály jsou výrazně hloupější než ty japonské... ale nejsou ani náhodou méně zábavné. Tedy alespoň Metalocalypse není, protože BRUTAL!, METAL!, GENICIDA!, DETHKLOK!, KOZY!, KOKAIN!, METAL!, KLAUNI!, STŘEVA!, BASY!, PEKLO!, KREV!, DĚVKY!, METAL! HARDCORE!!!. Je to skutečný brutal assault na bránice všech co před dávkou death metal neuhnou. Vršení ujetých parafrází na metalovou popkulturu je ale jen bonusem ke vtipům tak nějak obecnějšího charakteru (vždyť koho by nepobavilo brutální pobíjení fanoušků ve velkém), takže ani lidé metalem nezaujatí se budou bavit slušně (ale budou při tom stylově krvácet z uší, wtz, protože Dethklok vládne). 8/10 _(Ale vládne jen v prvních dvou sériích, protože série třetí naopak stojí silně za hovno a je urážkou jak Dethkloku, tak metalu jako takového. Not cool, man.) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V epizodě „Dethclown“ hraje Toki hru“ Dance Dance Revolution“. V epizodě „Dethkids“ je zase možné zahlédnout kytaru ke hře „Guitar Hero“, na jejímž soundtracku se objevila i skladba „Thunderhorse“. (Corpsegrinder)
  • Ve třetí epizodě třetí série se Dethklok jdou poradit ohledně financí na obchod s nahrávkami, který se jmenuje „Immortal“, stejně jako norská blackmetalová kapela. (UnholyEvil)
  • Ve scéně, kdy Nathan Explosion mluví v supermarketu v první epizodě do mikrofonu, odkáže na tři písničky od Cannibal Corpse, a to konkrétně na "Rotted Body Landslide", "Every Bone Broken" a "Hammer Smashed Face". (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama