Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Musel jsem dát plnou palbu. Proč ? Jedná se o seriál určenej větším i menším příznivcům metalu. Vytaženej a napnutej do extrému, ale funguje dokonale. A nejen že v seriálu vznikla imaginární kapela - Dethklok skutečně existuje, má 3 alba a její hudba je fakt brutáln, temná a skvělá stejně jako videoklipy. Skvělé narážky na metalovou kulturu, názory, kapely, prostě na všechno. A pokud nejste metalista a nelíbí se vám to ? Tak se dívejte na Biebera, lamy ! Metaaaaal !! ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně koukl na Metalocalypse a musím říct, že jsem dost zklamanej. Nějaký písničky ujdou, ale většina je blití do mikrofonu a celé mi to přišlo takový průměrný. Jde o to, že jsem čekal pořádnou řežbu plnou hlášek a skvělých charakterů, ale nic z toho jsem nedostal. Byl zázrak, když jsem se zasmál jednou. Nadsázka tam je znát a někdy pobaví, ale prostě mě to zklamalo, čekal jsem něco lepšího. ()

Reklama

Crucifere 

všechny recenze uživatele

První dvě série mě svým brutálním námětem a skvělou hudbou nadchli. Dethklok je prostě ikona světa, kteréhož jakékoliv rozhodnutí může stát stovky, nebo i miliony životů. Připočteme-li humor, který v každém díle paroduje jiné metalové kapely, nebo každodenní život obyčejného člověka, perverzní choutky a nebo sarkasticky kritizuje svého manažera, musím jít hodně do kladných čísel. Bohužel třetí série byla podle mě shot mimo publikum. Témeř v každém díle romantické songy mi totálně kazili chuť jít dál. Trochu to napravila čtvrtá série, ale ta pachuť zůstala. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Perfektne uvodne epizody prvej serie chrlia na divaka skvele napady, nad ktoremu zanrovemu fanusikovi zavlaju vsetky vlasy :) Originality a vtipu vsak postupne ubuda a nastupuje stereotyp, ktory sa ako tak dari obnovit az v tretej serii. Kazdopadne je vsak Metalocalypse mimoriadne sviezim vankom s tonou perfektnych napadov a odkazov, ktore vsak divakovi "neznalemu problematiky" nepovedia nic. FISH METAL RULEZZZZ 3,5/5* ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Ovlivněn v hodnocení hudbou, který tento seriál reprezentuje. Ale i tak brutální groteska, která "řeší" vážné i nevážné situace, které můžou nastal i v nemetalové kapele. Vypíchnu jednu takovou zajímavost - různé firmy vystupující v tomto seriálu mají názvy totožné s názvy black a death metalových kapel. Viděl jsem čtyři řady a hodnocení neměním. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V dieli 1x19 je narážka na skupinu Behemoth. Konkrétke "Behemoth studios", ktorý natáča najdrahší film na svete so skupinou Detklok v hlavnej úlohe. (pugs)
  • Název Picklesovy předchozí skupiny, Snakes´n´Barrels, je parodií na Guns´n´Roses. (liquido26)
  • Rock´n´rollový klaun Dr. Rockzo je parodií několika významných rockových zpěváků - Paula Stanleyho, Axla Rose, Stevena Tylera a Davida Lee Rotha. (liquido26)

Reklama

Reklama