Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nevyrovnaný film - horská dráha zajímavých okamžiků a hlubokých propadů. Vcelku originální scénář má bohužel velké nedostatky a díry, herectví je veskrze spíše seriálové, ale slušné, výborné masky dost kontrastují s ošklivě zmrvenými kostýmy (u těch latexových panáčků jsem se opravdu zasmál) a CGI efekty a lá Krajní meze. Příště líp promyslet a zchrastit větší rozpočet, pánové. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V dnešní době se v hororech mnoho originálního nevidí. Lekce umírání je výjimkou. Tak zajímavý a neotřelý příběh jsem opravdu nečekal. Připočtu-li jakž takž fungující atmosféru, několik dějových zvratů, slušné herce a poměrně strašidelné příšery, vyjde mi nadprůměrný horor, který si zaslouží 4 hvězdičky. Odečtu-li pocit, že z toho šlo vytěžit mnohem víc, a zmrvené finále, dostanu průměr ze tři hvězdy. ()

Reklama

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Zhruba první polovina je atmosferická, mysteriózní, dynamická, docela originální - prostě nářez. Pak ale přijde zvrat. Na tom samotným by nebylo nic špatnýho, je celkem překvapivej. Ale je jednak mizerně podanej a jednak jde od té chvíle veškerá atmosféra a vůbec náboj filmu do kytek. Z napínavého hororu se rázem stává amatérská nadpřirozená variace na Matrix, a to včetně latexovejch agentů. Vrší se klišé na klišé a vše nakonec vrcholí soubojem se žárlivým strašidlem. Prostě nuda bez nápadu. Tři hvězdičky jen s odřenejma ušima za ten start. 5/10 ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Ale ano... ono by z toho mohol byt skutocne celkom slusny hororik. Lenze... LENZE! Vsetko je akesi polovicate, nic nie je dotiahnute do konca. Cakal som, ze sa o "priserkach" dozviem cosi viac, ale marne. Ludia umieraju, kreatury sa objavuju, ale preco vlastne? Ehm... davam 45% a aj to si este nie som isty, ci nejde o prilis vysoke hodnotenie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mezi Deja Vu a Na hraně zítřka. Poprvé jsem viděl před deseti lety, nyní podruhé. Během filmu se mi příběh zvolna vybavoval, a když jsem si vzpomněl na všechno, skončil. Fajnová oddechovka, kde se nejde pro smrt daleko. Terminátorské paže se mění ve vražedné kosy a kromě probodávání dojde i na podřezávání. Půvabná Jaime Murrayová dělá marně kukadla na Mika Vogela, anžto ten má v srdci Christinu Coleovou, kterou čapnul a vláčí ji s sebou život po životě. Příjemná délka (žádné ubíjející dvě hodiny), slušná kemera, zábavní mozkomorové a konec jak když sekne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama